Zoeken

U kunt bij ons terecht voor: sloepen, tenders, sport- en console boten, (buitenboord) motoren, trailers, service, onderhoud, reparatie en stalling. We hebben een grote voorraad boten en watersportartikelen. We leiden u graag rond, om te helpen bij het verwezelijken van uw droom. De koffie staat klaar.

"FlevoNautica, thuis op het water"

  • Nautica 480 XL sloepNautica 480 XL sloepOmschrijving: Nautica 480 XL, inclusief standaard zonnedek Deze Nautica 480 XL "de luxe" sloep is standaard uitgerust meer extra`s. Mooie robuuste en hoge romp, ongeveer 70cm boven de waterlijn! De sloep is licht waardoor is goed te traileren. De sloep heeft veel rui ...Prijs : 4.950,-

 Button genomineerde 2017

Het is fantastisch genomineerd te zijn als Flevolandse zakenvrouw van het jaar, maar helaas heb ik niet gewonnen.

Op 16 juni stond ik in een uitverkocht "The Lux" theater in Zeewolde op het podium. Ik heb daar mogen vertellen over ons bedrijf FlevoNautica. Dat is een eer en ik ben er trots op zover gekomen te zijn. Uit 60 voordrachten gekozen worden is een bijzonder geschenk.
Mooie en lovende woorden van de vakjury die naast een bedrijfsbezoek, ook de financiële jaarcijfers bekeken heeft en goedbevonden.

Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft en het vertrouwen in ons bedrijf heeft uitgesproken. Maar ook voor de mooie cadeaus. Woorden schieten te kort. Ferry en ik gaan samen met onze medewerkers vol energie gewoon weer doen waar we goed in zijn. Mooie boten maken voor onze klanten.

 

 vacature