Zoeken

logoflevonautica 750

Je kan bij ons terecht voor: sloepen, tenders, sport- en console boten, (buitenboord) motoren, trailers, service, onderhoud, reparatie en stalling.
We hebben een grote voorraad boten en watersportartikelen. We leiden je graag rond, om te helpen bij het verwezelijken van uw droom. De koffie staat klaar.

"FlevoNautica, thuis op het water"

  • Nautica 480 XL sloepNautica 480 XL sloepOmschrijving: Nautica 480 XL Deze Nautica 480 XL heeft veel ruimte in de boot. Tevens een mooie robuuste en hoge romp, ongeveer 70cm boven de waterlijn! De sloep is licht waardoor is goed te traileren. De Nautica 480 XL heeft veel ruimte voor uw gezin en familie of vr ...Prijs : 5.495,-

Ervaar tijdens de Proefvaardag op zondag 26 mei de buitenboordmotoren van Suzuki in hun natuurlijke omgeving, namelijk achter verschillende boten op het water. De Suzuki Proefvaardag wordt gehouden bij de Marina Eemhof in Zeewolde.

Suzuki Marine presenteert een ruime selectie van de line-up: innovatieve buitenboordmotoren met Suzuki Keyless Start en vermogens uiteenlopend van 2,5 pk tot een indrukwekkende 350 pk voor de DF350A.

Net zo divers zijn de boten waarachter ze hangen; van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB’s.

Klik hier voor introductiefilm.

Maak kennis met de DF6A-buitenboordmotor, evenals met de DF200 met de kracht en de souplesse van een V6 maar met het gewicht van een viercilindermotor.

Voor jong en oud

De Suzuki Proefvaardag is voor jong en oud, de ideale gelegenheid om kennis te maken met Suzuki’s boten en buitenboordmotoren. Deelname is helemaal gratis, dus meld je snel aan!

Suzuki Proefvaardag

Datum: Zondag 26 mei 2019
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: Marina Eemhof, Slingerweg 9, Zeewolde