Zoeken

U kunt bij ons terecht voor: sloepen, tenders, sport- en console boten, (buitenboord) motoren, trailers, service, onderhoud, reparatie en stalling. We hebben een grote voorraad boten en watersportartikelen. We leiden u graag rond, om te helpen bij het verwezelijken van uw droom. De koffie staat klaar.

"FlevoNautica, thuis op het water"

  • Nautica 520Nautica 520Omschrijving: Nautica 520 Deze Nautica 520 sloep is een brede sloep met veel zitruimte.De sloep heeft veel ruimte voor uw gezin en familie of vrienden. Voorin heeft u een rondzit met veel ruimte. In het midden zijn er diverse opbergvakken. Achter is een brede zitbank ...Prijs : 6.995,-

doelstelling 1Verheugd kunnen we u vertellen dat we afgelopen seizoen onze doelstelling weer hebben gehaald bij onze importeur Boat Import Holland.

Naast de eer voor ons en onze medewerkers zijn we ook verwend met een mooie bos bloemen en een bokaal. Namens FlevoNautica heeft Ferry deze in ontvangst mogen nemen.

We willen Boat Import Holland bedanken voor de samenwerking maar vooral onze klanten bedanken in het vertrouwen in ons bedrijf en de aankoop van hun Oud Huijzer en Topcraft boten.

Voor onze oude en nieuwe klanten hebben we daarom een MEGA kortingsactie om dit te vieren. Bij aankoop van een OudHuijzer of Topcraft in de maand Oktober krijgt u GRATIS montage.