Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki

Je kan bij ons terecht voor: sloepen, tenders en console boten, (buitenboord) motoren, trailers en onderhoud.actie online 2We hebben een grote voorraad boten en watersportartikelen. We leiden je graag rond, om te helpen bij het verwezenlijken van je droom. De koffie staat klaar.

"FlevoNautica, thuis op het water"

In 2020 grootste voorraad ooit, we hebben veel boten vaarklaar staan en kunnen snel leveren.

  • Reddingsvesten MEGA KORTING Super veiligheids actieReddingsvesten MEGA KORTING Super veiligheids actieOmschrijving: Super veiligheids actie met korting 4 Reddingsvesten in een compacte tas en zeer geschikt voor als reddingsvest voor volwassenen. Tevens goedgekeurd reddingsvest wat je aan boord moet hebben voor iedere opvarende bij controle van politie bij een sne ...Prijs : 55,00

Naar aanleiding van de nieuwste richtlijnen 31-03-2020 willen we het volgende meedelen. Binnen FlevoNautica hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven.Naar aanleiding van deze adviezen zullen we u niet begroeten met een handdruk zoals gebruikelijk maar met een glimlach of handgebaar. We nemen uitgebreid hygienische maatregelen om u te kunnen blijven ontvangen. We vragen u ook de handen te wassen bij binnenkomst en thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft.
U bent van harte welkom maar we vragen u bij voorkeur om een afspraak te maken zodat we onze bezoekers kunnen verdelen. Ons advies is om met maximaal 2 personen te komen. Ook vragen we de opgelegde afstand van 1,5 meter te handhaven. Bij vragen graag zo veel mogelijk telefonisch of via de e-mail.
 
Wat kunnen we u op dit moment bieden:
  1. We zijn open en toegankelijk voor klanten, bij voorkeur op afspraak.
  2. Wilt u onze showroom sets aanbiedingen online bekijken klik hier.
  3. Wilt liever u een virtueel bezoek aan onze showroom, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak hiervoor.
  4.  lees meer