Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature

FlevoNautica, sloepen specialist voor Flevoland, Amsterdam, het Gooi en omstreken
Ben je ook op zoek naar "genieten en ontspannen" op het water? Een gevoel van vrijheid beleven, met wind en zon op je huid? Kom bij ons kijken, vanuit onze eigen passie voor watersport en met persoonlijke aandacht, helpen we je graag met het uitzoeken van je droomboot. 
"FlevoNautica, thuis op het water"

Let op ivm extreme drukte en Corona richtlijnen, graag op afspraak de showroom te bezoeken.

  • MEGA OP = OP ruiming wakeboards, helmen en meerMEGA OP = OP ruiming wakeboards, helmen en meerOmschrijving: 50-70% korting op wakeboards, waterski`s, helmen, t-shirts en meer, OP=OP SPECTACULAIRE Opruiming. Leuke cadeau-ideeën voor de watersporter A merken met grote kortingen. Alle wakeboards, waterski`s, helmen, t-shirts en wakeboardshorts nu met ko ...

plan uw afspraak 1
Wat kunnen we u op dit moment bieden:
  1. We zijn open en toegankelijk voor klanten, wel een afspraak maken, als je een verkoper wilt spreken. Rondkijken kan zonder afspraak mits aantal bezoekers dit toelaat. 
  2. Wilt u onze showroom sets aanbiedingen online bekijken klik hier.
  3. Wilt liever u een virtueel bezoek aan onze showroom, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak hiervoor.
Richtlijnen.
Naar aanleiding van de richtlijnen willen we het volgende meedelen. Binnen FlevoNautica hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. Naar aanleiding van deze adviezen zullen we u niet begroeten met een handdruk zoals gebruikelijk maar met een glimlach of handgebaar. We nemen uitgebreid hygienische maatregelen om u te kunnen blijven ontvangen. We vragen u ook de handen te wassen bij binnenkomst en thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft. 
U bent van harte welkom maar we vragen u om een afspraak te maken zodat we onze bezoekers kunnen verdelen en u aandacht kunnen geven. Ons verzoek is om met maximaal 2 personen te komen. Ook vragen we de opgelegde afstand van 1,5 meter te handhaven. Bij vragen graag zo veel mogelijk telefonisch of via de e-mail.
Lees meer