Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

FlevoNautica, sloepen specialist voor Flevoland, Amsterdam, het Gooi en omstreken
Ben je ook op zoek naar "genieten en ontspannen" op het water? Een gevoel van vrijheid beleven, met wind en zon op je huid? Kom bij ons kijken, vanuit onze eigen passie voor watersport en met persoonlijke aandacht, helpen we je graag met het uitzoeken van je droomboot. 
"FlevoNautica, thuis op het water"
We zijn geopend volgens de winteropeningstijden. Graag vragen we je een afspraak te maken, in verband met de Corona richtlijnen.
Klik hier voor meer informatie over het veilig bezoeken van onze showroom.

afstand houden

 

  • Nautica 495Nautica 495Omschrijving: Nautica 495 Deze Nautica 495 sloep is een sloep met veel zitruimte. Mooie robuuste en hoge romp! De sloep heeft veel ruimte voor uw gezin en familie of vrienden. Voorin heeft u een rondzit.Tevens heeft de sloep een hoge comfortabele rugleuning. In ...Prijs : 6.445,-

black friday 3

Wat is er nou leuker dan een Black Friday Deal? Juist, een Black Week Deal!!
Van woensdag 25 t/m zaterdag 27 november 20% korting op alle zwarte bootaccessoires en artikelen in onze shop. Denk aan: fenders, lijnen, bekerhouders, prullenbak, boothaak…. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kunt ook via de mail reserveren. Mis het niet.

Graag wel een afspraak maken om drukte te vermijden.

Volg onze website, Facebook en Instagram voor de laatste korting nieuwtjes. Kan je niet wachten....kom dan langs voor een MEGA black Friday deal in onze showroom. We vertellen je er graag over.