Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

We zijn tijdelijk gesloten vanwege de lockdown.  Klik hier voor meer informatie.

Namens het hele team, wensen we je in deze moelijke tijd vooral gezondheid toe. We betreuren de situatie en vragen je begrip. Dat de lichtjes in en om het huis ervoor kunnen zorgen dat je het vol houdt. Dat je met de mensen om je heen warmte mag ervaren om door te zetten.
We wensen alle hulpverleners met hun naasten veel sterkte. We steunen onze dochters Kaylee en Chantalle die als verpleegkundige in het ziekenhuis persoonlijk geconfronteerd worden met deze crisis.  We leven mee met alle mensen die ziek zijn of op een andere manier ernstig benadeeld zijn door deze situatie. 

Ferry en Jolanda

We volgen de richtlijnen van de overheid en zullen op de website de meest actuele openingstijden vermelden.

 

FlevoNautica, sloepen specialist voor Flevoland, Amsterdam, het Gooi en omstreken

Ben je ook op zoek naar "genieten en ontspannen" op het water? Een gevoel van vrijheid beleven, met wind en zon op je huid?  Na 19 januari kan je weer bij ons komen kijken, vanuit onze eigen passie voor watersport en met persoonlijke aandacht, helpen we je graag met het uitzoeken van je droomboot. 
"FlevoNautica, thuis op het water"

  • Reddingsvesten MEGA KORTING Super veiligheids actieReddingsvesten MEGA KORTING Super veiligheids actieOmschrijving: Super veiligheids actie met korting 4 Reddingsvesten in een compacte tas en zeer geschikt voor als reddingsvest voor volwassenen. Tevens goedgekeurd reddingsvest wat je aan boord moet hebben voor iedere opvarende bij controle van politie bij een sne ...Prijs : 55,00

Dit is Jens, FlevoNautica fan.
Jens houdt van fenders net als zijn vriendjes bij de hondenuitlaat. Heb jij oude fenders waar je niks meer mee doet? Gun ze een 2e leven. Je kan ze komen brengen. 

Jens 5