Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

We zijn tijdelijk gesloten vanwege de lockdown.  Klik hier voor meer informatie.

Namens het hele team, wensen we je in deze moelijke tijd vooral gezondheid toe. We betreuren de situatie en vragen je begrip. Dat de lichtjes in en om het huis ervoor kunnen zorgen dat je het vol houdt. Dat je met de mensen om je heen warmte mag ervaren om door te zetten.
We wensen alle hulpverleners met hun naasten veel sterkte. We steunen onze dochters Kaylee en Chantalle die als verpleegkundige in het ziekenhuis persoonlijk geconfronteerd worden met deze crisis.  We leven mee met alle mensen die ziek zijn of op een andere manier ernstig benadeeld zijn door deze situatie. 

Ferry en Jolanda

We volgen de richtlijnen van de overheid en zullen op de website de meest actuele openingstijden vermelden.

 

FlevoNautica, sloepen specialist voor Flevoland, Amsterdam, het Gooi en omstreken

Ben je ook op zoek naar "genieten en ontspannen" op het water? Een gevoel van vrijheid beleven, met wind en zon op je huid?  Na 19 januari kan je weer bij ons komen kijken, vanuit onze eigen passie voor watersport en met persoonlijke aandacht, helpen we je graag met het uitzoeken van je droomboot. 
"FlevoNautica, thuis op het water"

  • JOBE ADDICT SWIVEL BOARD REKJOBE ADDICT SWIVEL BOARD REKOmschrijving: Voor de  Jobe ADDICT TowerBen je iemand of ken je iemand, deel deze mooie aanbieding met hen. JOBE ADDICT SWIVEL BOARD REK Wakeboard rek van gepolijst aluminium die past op een Ø1.875-2inch tubing.Het bungee koord houdt 2 wakeboards goed op hun ple ...Prijs : 199,95

Gedeeltelijke sluiting ivm lockdown 

corona update

Naar aanleiding van de richtlijnen van persconferentie van 14 december is onze showroom voor consumenten tijdelijk gesloten tot 19 januari 2021. Onze showroom valt onder de "niet essentiële winkels".

Na 5 januari zijn we gedeeltelijk wel telefonisch bereikbaar en zal de e-mail gelezen worden.

We danken je voor je begrip.

  stuur ons een e mail