Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

  • TendR 20 bunTendR 20 bunOmschrijving: De TendR 20 Outboard Deze stoere tender heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte. Dankzij de stuurpositie achter in de sloep en de daarnaast gesitueerde zitplekken kunt u sturen met rondom een uitstekend overzicht. ...Prijs : 20.450,-

Jolanda is genomineerd als Flevolandse zakenvrouw van 2022
Ze hoort bij de laatste 3 in de MKB categorie, Wat een eer, wat een erkenning. Superblij.Flevolandse Zakenvrouw Collage deelnemers Jolanda J
Jolanda is een geboren en getogen Flevolandse, als dochter van polderpioniers. Daar op de boerderij was haar droom verpleegkundige worden. Dat heeft ze ook gedaan, 30 jaar in het vak gezeten. Van ziekenhuis, psychiatrie tot op de ambulance. Alle facetten van het leven van geboorte tot dood meegemaakt. Ze weet hoe belangrijk het is dat je ook geniet in het leven.
Start FlevoNautica:
18 jaar geleden ontstond vanuit de passie voor varen en watersport een nieuwe droom. Een eigen watersportbedrijf. samen met Ferry. Wat ontstond vanuit hobby met 2 boten op de oprit naast het huis, is nu uitgegroeid tot all round watersportbedrijf met 2 locaties.
Jolanda wordt er blij van, haar klanten te adviseren om hun droomboot samen te stellen. Om  ze daarnaa uit te zwaaien de wijde wereld in vanaf de nieuwe showroom in Marina Muiderzand.
24 juni 2022 is de verkiezingsavond op de Floriade.
"Met al deze topvrouwen genomineerd zijn, is iets om mega trots op te zijn"
Kan je op haar stemmen? Voor de publieksprijskunnen leden van het netwerk Flevolandse zakenvrouwen stemmen. Voor de nominatie categorie MKB niet. Een deskundige jury gaat ons bedrijf bezoeken en beoordelen. Je kan daarbij wel ondersteunen door dit bericht te delen ook op social media.
Hoe meer belangstelling voor deze verkiezingen, hoe beter dit voor ons als genomineerden en het netwerk Flevolandse zakenvrouwen is.
Zegt het voort, we houden je op de hoogte.
Wil je ook komen naar de verkiezingsavond op de Floriade terrein op 24 juni? Bestel hier je kaarten!
 
Promotiefilmpje op youtube: Klik hier
Foto`s en video materiaal met dank aan Calina Inc.