Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

  • Sporty 19 met Suzuki 100Pk en vele optiesSporty 19 met Suzuki 100Pk en vele optiesOmschrijving: Sporty 19 met Suzuki 100 Pk Sporty 19 zelflozende consoleboot Rompkleur: Volledig in kleur, Groen Binnenschaal: Wit Bekleding type: Capitonee stof Bekleding kleur: 2 kleuren Kuipkleed: Met drukkers Zonnedek: In delen uitneembaar incl. kussens Sc ...Prijs : 48.665,-

 

2023 kortingsactie 5

Suzuki buitenboordmotoren blinken uit door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak en ultieme betrouwbaarheid. En bovendien ook nog de voordeligste, want tussen 15 maart en 30 juni 2023 krijgt uw klant tot wel EUR 250,- korting op de aanschaf van een DF2.5, DF4, DF5, DF6 of DF8 buitenboordmotor. Deze korting komt boven op de standaard 6 jaar garantie die Suzuki Marine biedt.

De highlights van deze motoren op een rij:

  • De voordeligste met voordeel tot € 250,- op bbm tot en met 8pk
  • Standaard 6 jaar garantie
  • De lichtste en zuinigste in hun klasse
  • Neer te leggen op 3 zijden
  • Handzaam en compact
  • Leverbaar in zwart en wit

 4 5 6 6 pk wit

Met ingang van 2023 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte buitenboordmotoren. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe buitenboordmotoren.

  • Garantie op nieuwe buitenboordmotoren van 3 naar 6 jaar
  • Geldig voor álle modellen
  • Tot een maximum van zes jaar/ 1.000 vaaruren

Suzuki behoort jaarlijks tot één van de betrouwbaarste fabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te benadrukken, biedt Suzuki Nederland vanaf 2023 op elke nieuwe Suzuki buitenboordmotor, die door Suzuki Nederland is geleverd via een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar/ 1.000 vaaruren garantie.

Aanvullende garantie:

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Carlo van Boven, Sales & After Sales manager Suzuki Marine: “Wij zijn enorm trots dat we vanaf 2023 al onze Suzuki producten met standaard 6 jaar garantie kunnen aanbieden aan onze klanten. In Nederland is Suzuki Marine al jaren enorm populair met nu al 14 jaar marktleiderschap. Met de uitbreiding naar standaard 6 jaar garantie denken we ook hierin toonaangevend te kunnen blijven”.

Alle Suzuki producten zes jaar garantie

Van de efficiënte DF2.5 buitenboordmotor tot de allernieuwste V-Strom 800DE motorfiets en van de krachtige DF350 buitenboordmotor tot de Plug-in hybride Suzuki Across. Zes jaar Suzuki-garantie geldt vanaf 2023 voor álle nieuwe buitenboordmotoren, motorfietsen en auto’s die via de officiële Nederlandse Suzuki organisatie geleverd zijn. Hiermee is Suzuki uniek in de markt.

Meer informatie

Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op https://www.suzuki.nl/marine/over-suzuki-marine/service-garantie/ .

 Uiteraard kunnen wij alle modellen aan je leveren. Voor montage en onderhoud van de Suzuki buitenboordmotoren kan je bij ons terecht. Het monteren van uw aangekochte Suzuki zal door ons op vakkundige wijze gebeuren en alle aandacht krijgen die ervoor nodig is. Voor onderhoud maken we gebruik van de originele onderdelen voor het optimale resultaat. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 6 jaar garantie. Mits dealer onderhouden volgens de instructies.

Welke Suzuki je ook kiest, je kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!