Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

  • Oranje koffie wamhoud bekersOranje koffie wamhoud bekersOmschrijving: Superkorting op deze leuke oranje koffiebekers, geschikt voor "koffie to go". Handig voor op je boot of in de auto onderweg.Houdt warme drank warm en koude drank koud. Nu in de aanbieding per 2 stuks van € 15,99 voor € 9,99Prijs : 15,99 per ...

Corsiva 605 0 kopieBeste watersportliefhebbers,

We zijn verheugd om onze nieuwste bootmodel, de Corsiva 605, aan te kondigen! Deze boot is ontworpen met het oog op comfort en stijl en biedt een onvergetelijke ervaring op het water. De Corsiva 605 Tender is een populaire en veelzijdige boot die geschikt is voor allerlei soorten wateractiviteiten.

Met zijn slanke, moderne lijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen, is de Corsiva 605 een echte blikvanger op het water. Het interieur biedt veel ruimte en comfort voor 8 personen, met een gezellige zitplaats voor- en achterin en een flexibel zonnedek aan de achterkant.

Dit model wordt vaak gekozen door watersportliefhebbers die op zoek zijn naar

 een combinatie van ruimte, snelheid, comfort en stabiliteit. De stoere tender kan uitgerust worden met een motor tot 115 Pk.  Hierdoor is de Corsiva 605 zeer geschikt voor waterskiën, wakeboarden en andere sportieve activiteiten op het water. Maar ook voor ontspannen vaartochten is de Corsiva 605 zeer geschikt. Dankzij de ruime en comfortabele zitplaatsen is het heerlijk om met vrienden of familie een dagje te genieten op het water.  Verder beschikt de Corsiva 605 over handige opbergvakken en een zwemtrap, waarmee je gemakkelijk weer aan boord kunt komen na een verfrissende duik. Het interieur van de Corsiva 605 is ruim en comfortabel. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden voldoende zit- en ligcomfort. Ook is er voldoende opbergruimte aanwezig, zodat u al uw spullen netjes kunt opbergen.

Wil je komen kennismaken met deze mooie boot, kom dan snel langs bij ons in de showroom. We hebben hem opgebouwd staan met superleuke gadgets zoals mooie blauwe verlichting en een witte Suzuki 60Pk. Lees meer

Corsiva 605 1

Standaard uitgevoerd met:

Constructie
Polyester romp
Snel varend onderwaterschip
CE-categorie C kustwateren
Max 115PK

Romp
Geïntegreerd zwemplateau
Geïntegreerde zwemtrap
Zwemplateau uitgerust met Fin Teak
Navigatieverlichting

Dek
Polyester dek
Ankerluik op voordek

Kuip
Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning
Klapbare rugleuning achter
Royaal zonnebed achterzijde
Grote opbergruimten onder zitbanken
Kussenset Diamante
Opstaptreden


RVS 
RVS boegstrip
RVS boegoog
RVS kikkers (4x)
RVS bekerhouders
RVS handgreep geïntegeerd in console

Console
Groot stuurwiel
Morsebediening (gashendel)
Stuurstand met ergonomisch stuurwiel en motorbediening