Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

bekijk onze boten1

Nieuws   

Sales adviseur met marketing talent vacature

Ben jij een echte watersportliefhebber met een passie voor sloepen en tenders? Ben je gedreven, heb je commercieel inzicht en vind je het belangrijk om klanten te helpen hun droomboot te vinden? Dan is FlevoNautica op zoek naar jou!

marktplaats

Bij FlevoNautica geloven we dat varen meer is dan alleen een hobby. Het is een unieke beleving die je met familie en vrienden kunt delen. Als adviseur weet jij als geen ander dit gevoel over te brengen. Je creëert samen met jouw klant de totaal beleving. Je adviseert klanten over hun droomboot, helpt ze bij de keuze van de juiste accessoires en zorgt voor een optimale service. Daarna sluit jij de deal.

Over FlevoNautica:

Wij zijn FlevoNautica, een allround watersportbedrijf. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van sloepen, tenders en consoleboten. We zijn dealer van meerdere A-merken. Je komt te werken in een klein, enthousiast en gemotiveerd team. “Samen zijn we verantwoordelijk voor de droomboot van onze klant!”

De functie:

Lees meer...

Corsiva 605 afgeleverd!!

Deze prachtige Corsiva 605 met 60 Pk Suzuki buitenboordmotor is klaar om op stap te gaan! De hele familie kan nu heerlijk genieten van hun nieuwe boot op deze stoere Kalf trailer.
We wensen de familie veel vaarplezier met hun nieuwe aanwinst🌞🥂
Dat er vele mooie vaardagen mogen komen.corsiva 605 snoek 3

Internationale Vrouwendag: Varen met vrouwenpower! Verrassing voor alle vrouwen in de showroom

Op Internationale Vrouwendag 8 maart vieren we de kracht en successen van vrouwen. Dit jaar zetten we bij FlevoNautica twee powervrouwen in het zonnetje: Jolanda en Dorinda.

20240228 154430 kopie
Dorinda:
Dorinda werkt al jarenlang voor FlevoNautica en doet alles wat nodig is voor de administratie. Daarnaast neemt ze de telefoon op, maakt ook de boten schoon in de showroom. Ze zorgt ervoor dat je, je welkom voelt als je binnen komt. Daarnaast kan ze ook een boot besturen, heeft haar vaarbewijs 1 en 2, maar ook haar E achter B. Echt een powervrouw dus.

Lees meer...

Corsiva 600 en 625 in de showroom bij FlevoNautica

Ben je klaar voor het nieuwe vaarseizoen? Kom dan naar FlevoNautica bootshow en bewonder de nieuwste modellen van Corsiva, de 600 en 625! 
Bekijk de video via de link (lees meer) hieronder om een ​​glimp op te vangen van de Corsiva 600 en 625.
Mis het niet! Kom naar FlevoNautica en beleef de Corsiva 600 en 625 van dichtbij.

Lees meer

Feest bij FlevoNautica! Welkom lieve Chloë!

Om de geboorte van de kleindochter van (Ferry en Jolanda) Chloë te vieren, hebben we leuke acties om met jullie te delen!

  • speciale baby-korting op alle boten in de showroom
  • voor alle dames of meisjes met de naam Chloë en iedereen die geboren is op 19 februari hebben we een extra leuke verrassing bij aankoop van een boot.

IMG 20240220 WA0008

Lees meer...

Bootshow 1 - 2 - 3 maart | Feestelijke opening van het seizoen

Banner Website

Programma FlevoNautica bootshow

Vrijdag 1 maart:

  • 10.00 uur opening bootshow, gratis entree en ontvangst met lekkere bubbels!
  • Alle nieuwe boten staan te glimmen in de showroom. Bewonder ze onder het genot van een hapje en drankje. Laat u dit weekend verbazen door topdeals op de voorraad showroom modellen.
  • De nieuwste modellen van Corsiva zijn in onze showroom te bewonderen.
  • Inloop workshops Nano coating voor uw boot. Maak kennis met Pure Nano coating en probeer het zelf uit op een boot in onze showroom en zie direct het effect. Krijg hierbij deskundige advies van de leverancier zelf.*
  • Ontdek de navigatie van Raymarine op onze “Test & Play console”. Test en probeer zelf verschillende producten uit het assortiment van Raymarine. Wellicht zit hier jouw nieuwe dieptemeter of kaartplotter wel tussen!
  • Maak direct een proefvaart in een van de beschikbare modellen in het water. De eerste boten liggen weer voor de deur en een proefvaart kan bijdragen aan de perfecte keuze voor uw nieuwe sloep of tender.
  • Gratis deelname aan de FlevoNautica Loterij! Stop tijdens uw bezoek aan de showroom uw lootje in de pot en maak kans op leuke prijzen. De uitslag wordt zaterdag om 20.00 bekend.


Zaterdag 2 maart en verder:

Lees meer...

Monteurs van FlevoNautica voltooien met succes training bij Vetus

We zijn verheugd om aan te vertellen dat onze monteurs onlangs een uitgebreide training hebben afgerond bij Vetus. Een vooraanstaand leverancier in de maritieme sector. FlevoNautica zet zich voortdurend in voor het versterken van de expertise van ons team om onze klanten de best mogelijke service te bieden.Vetus_groepsfoto_-_kopie.jpg

De training bij Vetus bood onze monteurs een fundamenteel inzicht in de nieuwste technologieën, innovaties en onderhoudsmethoden in de maritieme industrie.

Bij FlevoNautica streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige diensten te leveren en te blijven groeien en evolueren in een dynamische sector. Het met succesvol voltooien van deze training bij Vetus draagt bij aan duurzame verbetering en het bieden van de beste service aan onze gewaardeerde klanten.

We kijken uit om onze op gedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en onze klanten te blijven ondersteunen bij al hun maritieme behoeften.

 

Accu verwijderen en Accu plaatsen

Voorbereidingen voor de winter! Accu verwijderenonderhoud 2

De bladeren vallen, de temperaturen dalen en de winter staat voor de deur. Het is tijd om je geliefde boot klaar te maken voor een welverdiende winterslaap. Hier zijn enkele tips voor een perfecte winteronderhoudssessie:

  1. Grondige reiniging: Start met een goede schoonmaakbeurt. Veeg alle bladeren, (kalk) aanslag en vuil van dek en kuip, en was je boot grondig om viezigheid, zand en andere ongewenste gasten te verwijderen. Vergeet niet om je boot van boven tot onder liefdevol te poetsen!
  2. Bescherming van het gelcoat: Breng een laagje was aan om het gelcoat te beschermen tegen de elementen. Dit zal helpen om de kleur en glans te behouden terwijl je boot in de opslag staat.
  3. Motorzorg: Vergeet je motor niet! Reinig en conserveer deze zorgvuldig. Vergeet ook niet om de brandstof uit het systeem te verwijderen of een brandstofstabilisator te gebruiken.
  4. Winterklaar maken van leidingen: Zorg ervoor dat alle leidingen en waterpompen goed worden afgetapt om bevriezing te voorkomen. Niemand wil onaangename verrassingen in de lente!
  5. Controleer je dekzeil: Zorg ervoor dat je dekzeil in goede staat is en stevig is bevestigd. Dit houdt je boot droog en beschermd tegen de elementen.
  6. Controleer accu`s: Verwijder de accu`s en bewaar ze op een droge plaats. Dit voorkomt dat ze bevriezen of beschadigen. Houd je aan de voorschriften voor laden en ontladen.
  7. Documenteer je werk: Maak wat leuke foto's van je winteronderhoudsproject. Dit inspireert anderen om hetzelfde te doen en herinnert je volgend jaar aan wat er moet gebeuren.

Het winterklaar maken van je boot kan een beetje werk vergen, maar het is de sleutel tot een lang en gelukkig leven voor je vaartuig. Zorg goed voor je boot, en hij zal je in het voorjaar belonen met geweldige avonturen op het water! 

Lees meer 

Onderhoud aan je Suzuki buitenboordmotor voor de winter

Winterklaarmaken van de buitenboordmotor.

onderhoud

Het vaarseizoen nadert zijn einde, we varen nog de laatste uren met onze geliefde boot.
Voor de levensduur van de Suzuki buitenboordmotor en je veiligheid is een voorbereiding op de periode dat je niet vaart, erg belangrijk. Koude en vochtige weersomstandigheden kunnen de motor aantasten en voor problemen zorgen. Om reparaties of schade te voorkomen is het raadzaam om na elk vaarseizoen de buitenboordmotor winterklaar te maken en ook onderhoud te geven.

Verzorgen van je motor voor de winter

Lees meer

 

Hiswa te water 30 augustus – 3 september | FlevoNautica

De 38e editie van de Hiswa te Water vindt plaats in Batavia Haven Lelystad. Wij presenteren op deze gezellige bootshow onze boten op maar liefst 3 plekken.

Je bent van harte welkom:

  • op onze eigen stand (A28) 
  • bij de stand van Waterspoor
  • bij de stand van Suzuki Marine

Wij kijken uit naar je komst!hiswa-logo-2021.png

 

 

 

Verhuur van luxe sloepen en tenders

Een Zorgeloze Watersportervaring: Huur je Droomboot bij FlevoNautica!

Stel je voor: een zonnige dag, een verkoelend briesje en het geluid van klotsend water om je heen. Het water lonkt je uitnodigend, en je voelt de drang om het avontuur aan te gaan. Maar wacht, je hebt geen eigen boot! Geen paniek, want bij FlevoNautica hebben we de perfecte oplossing voor je. Stap aan boord van onze exclusieve huurboten en laat je verrassen door een unieke watersportervaring!

verhuur klein

 

Lees meer

FlevoNautica: 15 Jaar Marktleider Suzuki Marine - Nieuws!

086 Marine 15 jaar marktleider logoWe zijn al 15 jaar marktleider met Suzuki Marine, dus dat moet gevierd worden! Om dit met jou te vieren,  hebben we besloten om de huidige actie met een maand te verlengen, tot 1 augustus! Maar dat is nog niet alles... 

Vanaf 15 maart hebben we de Suzuki Deals geïntroduceerd om jou als consument mee te laten genieten van de ongekende mogelijkheden van Suzuki buitenboordmotoren. We voegen nu ook de remote modellen tot en met 20 PK toe aan de actie. Dus nog meer keuze en nog meer voordeel voor onze gewaardeerde klanten! 

Maar wat betekenen deze Suzuki Deals precies voor jou als consument? 

✅ De langste garantieperiode na registratie van maar liefst 6 jaar, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je Suzuki-motor.

✅ Het lichtste gewicht en de zuinigste motoren in hun klasse, waardoor je kunt genieten van een optimale prestatie en brandstofefficiëntie.

✅ Kortingen die oplopen tot wel €400,-, waarmee je flink kunt besparen bij de aanschaf van je nieuwe Suzuki-motor. 

Dus waar wacht je nog op? Profiteer nu van deze geweldige Suzuki Deals en maak de ultieme keuze voor kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier op het water! 

Volg ons op Instagram voor meer updates en bootavonturen: @flevonautica

 

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki

 

 

 

 

 

aanmelden nieuwsbrief button2