Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

bekijk onze boten1


FlevoNautica, voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland.

Coronavirus, update 22-04-2021

Vanaf woensdag 28 april zijn we weer geopend zonder dat je een afspraak hoeft te maken. We willen je vragen om met maximaal 2 personen te komen in verband met het aantal mensen die binnen mogen zijn bij ons in het pand. Klanten met een afspraak, gaan voor klanten zonder afspraak.
Je kan een afspraak maken voor:
  • verkoop|advies gesprek
  • oriënterend rond te kijken in de showroom
  • afhalen bestelde artikelen
  • de werkplaats 

plan uw afspraak 1

 We zien je graag langskomen.

afstand houden  handen schuddenhanden wassenmondkapje

In deze uitzonderlijk bijzondere omstandigheden, staan we ook voor je klaar. We houden je op de hoogte van veranderingen en volgen de ontwikkelingen.

We wensen alle hulpverleners met hun naasten veel sterkte. We steunen onze dochters Kaylee en Chantalle die als verpleegkundige in het ziekenhuis persoonlijk geconfronteerd worden met deze crisis. We betreuren de situatie en vragen je begrip. We leven mee met alle mensen die ziek zijn of op een andere manier ernstig benadeeld zijn door deze situatie. 

 

Jan Versteegh vaart Primeur 620 met Suzuki 30 ARL

We hebben veel bijzondere klanten en voor iedere klant is een bezoek aan onze showroom ook bijzonder. Wij verkopen dromen, dromen over wat te doen in je vrije tijd. Genieten, vrijheid in een boot op het water. Voor veel mensen de ultieme droom. Wij mogen dit uit laten komen.

Jan Versteegh

Als bedrijf is het leuk, af en toe extra bijzondere klanten te hebben.  We mochten afgelopen jaar met presentator Jan Versteeegh kennismaken. Deze presentator van "Lingo", zanger bij "it takes two" en de Mol bij  "wie is de Mol" heeft ons uitgekozen om zijn boot te mogen leveren. Samen met hem de boot uitgekozen en samengesteld. 
Jan, we wensen jou en je familie veel vaarplezier. Geniet ervan.

Team Flevonautica.

Voor meer foto`s van deze levering klik hier 

 

FlevoNautica bij RTL4 nieuws

rtl4Bij FlevoNautica merken we het ook, de vraag naar nieuwe en gebruikte boten neemt enorm toe. 

Door het niet op vakantie kunnen gaan en verplicht thuis blijven, zoeken mensen naar een andere invulling van hun vrije tijd. De stille droom van een eigen boot, komt aan de oppervlakte. Wij merken een toename van mensen die een boot willen kopen. RTL4 heeft ons met de Hiswa gevraagd of we willen meewerken aan een item in het nieuws. We hebben dat graag gedaan. 

Klik hier voor de link naar het item op youtube

 

Wie zijn wij?

Fotostudio87 6911 webWij zijn Ferry Katerberg en Jolanda Jansen, twee gepassioneerde watersportondernemers en levenspartners die vanuit de liefde voor de watersport ons bedrijf zijn gestart. 

FlevoNautica is een bedrijf voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland. Samen met ons team, van de verkoop, administratie en technische afdeling willen we u graag van dienst zijn. Wij zijn er trots op dat we zulke fijne mensen om ons heen hebben om samen prachtig eindproduct te maken.

Wij hebben zelf gevaren in zowel een sloep met familie en vrienden en een hapje en een drankje als sportief op het wakeboard of in een funband achter een consoleboot. Wij weten als geen ander hoe je "thuis" bent op het water en hoe leuk het is op het water.  Door een persoonlijk gesprek willen wij met u praten over de mogelijkheden en wensen. Hierdoor kunnen wij u een passende boot adviseren. U bent van harte welkom om onze collectie te bekijken, de koffie staat voor u klaar.

U kunt ons bedrijf volgen via Facebook, twitter en instagram waar we met foto`s een indruk geven van het plezier op het water en ons bedrijf.
Verder kunt u bij nieuws ook de laatste nieuwtjes lezen.

 

 

 

Jolanda voor Flevolandse zakenvrouw 2017

Het is fantastisch genomineerd te zijn als Flevolandse zakenvrouw van het jaar, maar helaas heb ik niet gewonnen. podiumOp 16 juni stond ik in een uitverkocht "The Lux" theater in Zeewolde op het podium. Ik heb daar mogen vertellen over ons bedrijf FlevoNautica. Dat is een eer en ik ben er trots op zover gekomen te zijn. Uit 60 voordrachten gekozen worden is een bijzonder geschenk.

Mooie en lovende woorden van de vakjury die naast een bedrijfsbezoek, ook de financiële jaarcijfers bekeken heeft en goedbevonden.

Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft en het vertrouwen in ons bedrijf heeft uitgesproken. Maar ook voor de mooie cadeaus. Woorden schieten te kort. Ferry en ik gaan samen met onze medewerkers vol energie gewoon weer doen waar we goed in zijn. Mooie boten maken voor onze klanten.

Klik op "lees meer" om het juryrapport te lezen.

FlevoNautica, "wij zijn thuis op het water"

Lees meer...

Verkiezingsavond Flevolandse zakenvrouwen 2017

Flevolandse ZakenvrouwenFilmpje verkiezingsavond

Donderdag 15 juni jl. was de feestelijke verkiezingsavond van dit jaarlijks door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen georganiseerde evenement.
Vakjury

Een vakkundige jury beoordeelde wie er uiteindelijk met de prijzen naar huis gingen. De titel kon gewonnen worden in drie verschillende categorieën, Zelfstandig Professional, Manager en MKB. Hiervoor werd onder andere gekeken naar financiële aspecten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en zelfontplooiing.

 Bent u benieuwd naar de winnaressen van dit jaar? Bekijk dan de video.

 

Privacy verklaring / wet AVG

privacy logoWe vinden jouw privacy belangrijk en willen transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over jouw rechten in het beheren van die informatie. Daarom hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in onze privacyverklaring.

Deze wijzigingen hebben we doorgevoerd om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door de General Data Protection Regulation (GDPR), een wet die is aangenomen in de Europese Unie en omdat wij vinden dat al onze klanten recht hebben op het beschermen van hun privacy.

Lees meer...

HISWA Algemene Aannemings-, verkoop- en leveringsvoorwaarden

HISWA Algemene Aannemings-, verkoop- en leveringsvoorwaarden (NL)hiswa

Een van de kwaliteitseisen waarmee HISWA-leden zich onderscheiden in de markt is het hanteren van verplichte HISWA Algemene Voorwaarden, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond. Ze scheppen duidelijkheid bij het zakendoen tussen klanten en ondernemer (HISWA-leden). In de voorwaarden staan welke afspraken gelden bij onderwerpen als de overeenkomst, garantie, levering, levertijd, prijs en betaling.

De HISWA Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op het gebied van koop en bouw van zowel nieuwe als gebruikte pleziervaartuigen, casco’s, uitrusting en inventaris, ver-, af- en inbouw, reparatie en onderhoud. Alles met als doel: extra zekerheid en veiligheid voor zowel klant als ondernemer.

Hierbij de te downloaden bestanden welke door ons toegepast worden:

 

Boten samenstellen en bestellen voor 2022

FlevoNautica biedt je nu al de mogelijkheid om boten te bestellen voor het seizoen van 2022. 

We merken dat we op dit moment al mensen moeten teleurstellen omdat de boot van hun dromen niet meer leverbaar is. Ondanks dat we veel hebben ingekocht, is er door de grote belanstelling al een aantal modelllen veel niet mee leverbaar voor seizoen 2021. We bieden daarom de mogelijkheid om uw droomboot al te bestellen voor seizoen 2022. Helemaal samengesteld zoals jij dat wilt.

Neem contact met ons op om dit te bespreken. plan uw afspraak 1

showroom alle boten

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki