Zoeken

logoflevonautica 750

FlevoNautica is een familiebedrijf voor de liefhebbers van watersport.
Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland.

Beloning voor degene die ons een nieuwe collega monteur aanbrengt. Voor jou: € 250, aan dinerbonchecks. 

Vacature : Technisch medewerker in de watersport.techniek

Ben jij technisch onderlegt, werk je graag met je handen en ben je een kei in het oplossen van problemen, dan is dit wellicht de baan waar jij naar op zoek bent.

 Wie zijn wij :

Wij zijn FlevoNautica, een allround watersport bedrijf en we verkopen boten, motoren, trailers en watersportartikelen. We zijn gespecialiseerd in sloepen, tenders en consoleboten en erkend dealer van vele A-merken.  Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. “Samen zijn we verantwoordelijk voor ons eindproduct!”

Omschrijving van de functie : 

We zijn op zoek naar een medewerker die graag iets moois wil en kan maken met zijn handen. De sloepen komen casco bij ons binnen en worden naar de wensen van de klant door onze monteurs opgebouwd. De buitenboordmotor, accessoires zoals navigatieverlichting, audio en meer. Het aantal pk`s van de motor is een keuze van de klant. Al met al een technische klus die met precisiewerk door ons wordt klaargemaakt.

Verder doen wij reparaties / onderhoud aan motoren en hebben we een winterstalling. Wij zijn Suzuki dealer voor de outboard buitenboord motoren, CraftsMan en Vetus voor de dieselinboard, maar ook andere merken worden bij ons aangeboden voor onderhoud. Tijdens  de winterperiode werken we aan de boten die bij ons binnen liggen en doen allerlei werkzaamheden zoals kleine reparatie als wel het aanbrengen of verversen van bijvoorbeeld antifouling. Schoonmaakwerkzaamheden aan boten en of motoren horen ook bij je taken. 

Functie-eisen :

 • Je hebt een VMBO werk- en denk niveau met technische kennis (mag ook vanuit fietsen, auto, scooter of andere branche)
 • Je bent een pro-actief persoon die flexibel en positief is en zelfstandig kan werken.
 • Je hebt een goed representatief en verzorgd uiterlijk.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B, met voorkeur E achter B, omdat we zelf alle boten halen en brengen met boottrailer
 • Affiniteit met de watersport is een pre.
 • Bij voorkeur woonachtig in Almere.
 • Je moet fysiek in staat zijn ook zwaardere werkzaamheden te kunnen verrichten.

Bijzonderheden :

 • Werkdagen 3 of 4 van dinsdag t/m vrijdag in overleg.
 • Zaterdag van 9.00 tot 17.00 is om en om een vaste werkdag.
 • De maandagen zijn wij gesloten
 • Indicatie werkuren 30 – 38 per week. Deeltijs is mogelijk.
 • Van de feestdagen Pasen, Pinksteren zijn we altijd de tweede dag open van 11.00 tot 17.00u. Hierin kunnen we een bijdragen van je verwachten qua aanwezigheid tijdens deze feestdagen.

 Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan die elke dag anders is. Je komt in een gezellig team te werken die zich samen verantwoordlijk voelt voor het eindproduct. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de Hiswa CAO.

 Geïnteresseerd of heb je nog vragen, bel gerust en vraag naar Jolanda Jansen

Wil je solliciteren, stuur dan je motivatie brief met je CV en eventueel een foto naar info@flevonautica.nl tav Mevr J Jansen

 

 

Updates

Zoeken

Suzuki