Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

bekijk onze boten1


FlevoNautica, voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland.

Flevonautica is open en neemt maatregelen
We doen ons uiterste best om voor iedereen en ook onze medewerkers, het bezoek aan de showroom veilig te houden. 
Wat kunnen we u op dit moment bieden:
  1. We zijn open en toegankelijk voor klanten.  We vragen je een afspraak te maken, als je een verkoper wilt spreken
  2. Rondkijken zonder afspraak kan, als het aantal bezoekers dit toelaat. Maximaal 30 personen
  3. Handen wassen / desinfecteren bij binnenkomst
  4. We vragen je een mondkapje te dragen
  5. Graag 1,5 meter afstand van medewerkers en andere klanten
  6. Voorkeur voor: 2 personen, maar maximaal 4 personen uit 1 huishouden
  7. Wil je onze showroom sets aanbiedingen online bekijken klik hier.
  8. Wilt liever u een virtueel bezoek aan onze showroom, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak hiervoor
Naar aanleiding van de nieuwste richtlijnen, willen we het volgende meedelen. Binnen FlevoNautica hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. Naar aanleiding van deze adviezen zullen we je niet begroeten met een handdruk zoals gebruikelijk maar met een glimlach of handgebaar. We nemen uitgebreid hygienische maatregelen vanuit de richtlijnen van het RIVM om je te kunnen blijven ontvangen. We vragen je ook de handen te wassen bij binnenkomst en thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt. Daarnaast vragen we je een mondkapje te dragen.
Je bent van harte welkom, we vragen je bij voorkeur om een afspraak te maken zodat we onze bezoekers kunnen verdelen. Bij vragen graag zo veel mogelijk telefonisch of via de e-mail.
afstand houden  handen schudden handen wassen mondkapje
 Winterstalling
We vragen onze klanten die een boot in de winterstalling hebben om NIET langs te komen om een afspraak te maken. Graag telefonisch contact opnemen om de afspraken in te plannen of vragen te stellen.
 
In deze uitzonderlijkbijzondere omstandigheden, staan we ook voor je klaar. We houden je op de hoogte van veranderingen en volgen de ontwikkelingen.
 
We wensen alle hulpverleners met hun naasten veel sterkte. We steunen onze dochters Kaylee en Chantalle die als verpleegkundige in het ziekenhuis persoonlijk geconfronteerd worden met deze crisis. We betreuren de situatie en vragen je begrip. We leven mee met alle mensen die ziek zijn of op een andere manier ernstig benadeeld zijn door deze situatie. 

 

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki