Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki bekijk onze boten1

bekijk onze boten1


FlevoNautica, voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland.

Flevonautica is open en neemt maatregelen
 
Naar aanleiding van de nieuwste richtlijnen 23-03-2020 willen we het volgende meedelen. Binnen FlevoNautica hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. Naar aanleiding van deze adviezen zullen we u niet begroeten met een handdruk zoals gebruikelijk maar met een glimlach of handgebaar. We nemen uitgebreid hygienische maatregelen vanuit de richtlijnen van het RIVM om u te kunnen blijven ontvangen. We vragen u ook de handen te wassen bij binnenkomst en thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft.
U bent van harte welkom maar we vragen u bij voorkeur om een afspraak te maken zodat we onze bezoekers kunnen verdelen. Ons advies is om met maximaal 2 personen te komen. Bij vragen graag zo veel mogelijk telefonisch of via de e-mail.
 

We zijn open en toegankelijk voor klanten.
 
Communicatie en bezoek showroom

U kunt ons uiteraard bezoeken in de showroom, waarbij van 09.00-11.00 en van 15.00-17.00 de meest rustige tijden zijn. WE vinden het fijn dat u een afspraak maakt als u ons wilt bezoeken, niet meer dan 2 personen tegelijk en op 1.5 meter afstand van elkaar. Natuurlijk kunt u ook op afspraak buiten de reguliere openingstijden bij ons langskomen. 
Wel vragen we vriendelijk maar dringend ons niet te bezoeken als je, je niet fit voelt. Dit om alle medewerkers en andere aanwezigen te beschermen.
Vragen die telefonisch of via de e-mail gesteld kunnen worden bij voorkeur via die weg.

In deze uitzonderlijkbijzondere omstandigheden staan we ook voor u klaar. We houden u op de hoogte van veranderingen en volgen de ontwikkelingen op de voet.
 
We wensen alle hulpverleners met hun naasten veel sterkte. We betreuren de situatie, vragen uw begrip en leven mee met alle mensen die ziek zijn of op een andere manier ernstig benadeeld zijn door deze situatie.

Winterstalling
 
We vragen onze klanten die een boot in de winterstalling hebben om NIET langs te komen om een afspraak te maken. We zijn inmiddels begonnen met het uitrijden van de stalling. Ferry zal je bellen om een afspraak in te plannen als we bij de boot kunnen.

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki