Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki

reviews (6)
Door

★★★★★
dhr
8-4-2017 Wij hebben hard gespaard en toen onze droom waargemaakt en een Corsiva 475 new age gekocht. deze is 8 april geleverd en mede dankzij mooi weer hebben wij met familie en vrienden al vele tochtjes gemaakt. De service en advies van Flefonautica is geweldig ook bij het afhandelen van enige later opgelopen schade stonden ze direct klaar met raad en daad, om je zo snel mogelijk weer vrolijk het water op te krijgen!! de boot is super en gemakkelijk te traileren door zijn geringe gewicht, Flavonautica bedankt!! Fam Kersten.
Door

★★★★★
Superblij
.

Beste Ferry en Jolanda, We zijn super blij met onze Corsiva 475 die jullie vorige week dinsdag perfect en heel snel hebben afgeleverd. Inmiddels al 5 dagen heerlijk op het water geweest :-)

Walter
Door

★★★★
Bedankt
Heel hartelijk bedankt voor de attente en gemoedelijke hulp bij de koop van onze Corsiva 475 ! Alles is heel netjes gegaan, wij zijn zeer tevreden klanten !!

Schrijf review Zie alle 6 reviews

Corsiva heeft zich door de jaren heen bewezen als degelijk, goed en betrouwbaar. De Corsiva sloepen zijn zeer aantrekkelijk door de prijs kwaliteit/verhouding. De Corsiva sloepen zijn leverbaar vanaf € 4.950,- met een vinyl kussenset. De rompen zijn leverbaar in zwart, grijs of wit met een witte binnenschaal. De buiskappen zijn van zeer hoge kwaliteit met RVS buizenframes en van Nederlands fabricaat. De Corsiva New Age serie staat altijd bij ons op voorraad in de showroom.

Corsiva690

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki