Corsiva 570 New Age sloep

Corsiva 570 Sloep

De Corsiva 570 sloep heeft een bun waar de buitenboordmotor in zit, zodat je deze niet ziet. Deze bun kan voorzien worden van een kussen zodat je er relaxed op kan liggen/zitten. De riante rondzit in de boeg biedt veel zitruimte. De Corsiva 570 is voorzien van diverse afsluitbare opbergvakken en een toiletvoorziening. De verlaagde vloer zorgt voor een diepe zit met goede rugsteun. De 570 is een trailerbare sloep, laag in gewicht en makkelijk te hanteren. Het grote stuurwiel en brede zitbank achter geeft deze sloep de volwassen uitstraling die je mag verwachten. Standaard bekleding is Vinyl zwart, maar u kunt ook kiezen voor comfortabele Markilux stof of Diamante .

Standaard uitrusting :

Prijs standaard uitvoering Corsiva 570 sloep zonder motor € 10.450,- incl.btw

Iedere set wordt na persoonlijk contact met de klant door ons samengesteld en wordt in de werkplaats op zeer vakkundige wijze gemonteerd. Informeer naar de mogelijkheden met een Suzuki 4-takt buitenboordmotor. Wij maken graag een mooie passende aanbieding voor u.

 

 Let op: de Corsiva 570 is voor 2021 uitverkocht maar gelukkig al wel te bestellen voor 2022. Bestel je droomboot op tijd,  dan gaan wij er voor zorgen dat je lekker kan varen.

boot bestellen 2022

 

Prijs
12.250,-
Lengte
5.70 mtr
Breedte
2.20 mtr
Gewicht boot
450 kg
Diepgang
40 cm
Doorvaarthoogte
100 cm
Max aantal PK
20 Pk
Aantal personen
5
Bouwjaar
2021
Nieuw
Opties
Buiskap Nederlands fabrikaat en RVS frame met aangeritst dekkleed en extra opberghoes
Rugkussens voorin Vinyl
Zitkussens stof, Markilux
Rugkussens stof, Markilux
Exclusive Package Vinyl, Luxe tafel & zonnedek
Exclusive Package Markilux, Luxe tafel & zonnedek
Navigatie verlichting set, LED uitvoering boeg -en toplicht incl. schakelpaneel met 12v aansluiting blauw inclusief schakelaar
Teak Line look op de kuipvloer
Grijze of zwarte binnenschaal
Bunkussen Vinyl
Bunkussen stof Markilux
Certificering CE
C
Bekijk de video