Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

Waterspoor tenders

Natuurlijk gaat het erom dat je heerlijke vaartochten kunt maken in je droomboot, maar het oog wil ook wat. Houd je van een bijzonder design, dat een mix is van klassiek en modern en een tender en sloep? Neem dan een kijkje bij onze Waterspoor tenders. Hier vind je alle modellen.

Waterspoor boot: een tender, sloep of tendersloep?

Een Waterspoor tender is dus niet zomaar een standaard boot. Aan de voorkant lijkt het een sloep, terwijl het aan de achterkant toch echt een tender is. Door die combinatie heet het ook wel een tendersloep. Zo heb je het beste van twee werelden. Nu vraag je je vast af wat dat betekent voor de vaarsnelheid. Dat bepaal je helemaal zelf. De Waterspoor 777 Aviator en Waterspoor 808 kun je bijvoorbeeld zowel langzaam- als snelvarend laten uitvoeren.

Jouw boot, jouw keuze

Het model en de snelheid zijn niet het enige dat je zelf kiest. Want die luxe uitstraling is natuurlijk pas echt mooi als die helemaal naar je smaak is. De kleur van de kabelaring, de buiskap, de kussens, de romp, de binnenkuip: je kunt jouw Waterspoor sloep samenstellen zoals je wilt. Waar je ook voor gaat, je zit sowieso lekker comfortabel door de hoge rugleuningen en beenruimte. Wat daarnaast heel praktisch is, is de grote opbergruimte onder de zitbanken. Van hapjes en drankjes tot slippers en handdoeken: je kunt er alles kwijt.

Waterspoor kopen: van samenstellen tot genieten

Ben je eruit welk model, welke kleuren en welke opties het worden? Dan zorgen we voor een mooie combinatieprijs en gaan we voor je aan de slag. In onze werkplaats monteren we jouw nieuwe aanwinst vakkundig. Daarna leveren we je droomboot af en is het tijd voor eindeloos veel relaxte vaartochten!

Wil je onze Waterspoor tenders in het echt bewonderen? Plan dan een afspraak en kom langs in onze grote showroom in Almere. We hebben altijd een ruime voorraad, zodat je rustig kunt vergelijken. Als je er niet uitkomt of vragen hebt, helpen we je natuurlijk graag.

plan uw afspraak 1stuur ons een e mail

website

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki