Zoeken

stallingWij beschikken over een verwarmde en tevens beveiligde winterstalling. Wij hebben stallingsbokken om uw boot op te plaatsen. Uiteraard verzorgen wij dan het brengen en halen van uw boot. Het is niet mogelijk om een boot op uw eigen trailer te stallen. Helaas hebben we daar geen ruimte voor.

Het stallen van uw boot is tevens te combineren met een onderhoudsbeurt aan of het winterklaarmaken van uw motor. Voor al uw service & onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen service beurten en/of reparaties aan alle type motoren. Voor het aanbrengen van antifouling en polyester reparaties kunt u bij ons terecht.

Winterstalling : 15 /09 tot 15/5

  • Prijs € 42,50 per vierkante meter 
  • Huur bootbok € 50,-

Zomer Trailerstalling : 16/5 tot 30/9

  • Losse trailer € 15,- per vierkante meter.

 

Breng- en haal service :

Wij regelen het vervoer als u dit zelf niet kunt doen.  We rekenen € 0,80 per gereden kilometer. We rekenen vanaf vertrek van ons bedrijfspand.
In Almere is halen en brengen voor de winterstalling gratis.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud motoren

Onderhoud aan de motor van uw boot wordt steeds belangrijker, immers de milieu-eisen die aan zowel motoren als benzine gesteld zijn worden steeds strenger. Door deze eisen is de houdbaarheid van benzine steeds korter geworden. In de winter, bij uitstek een periode van stilstand, kan oxidatie in de motor ontstaan zonder de juiste toevoegingen. Wij spoelen daarom zowel inboards als de buitenboordmotoren, motorolie wordt op peil gebracht en zo nodig antivries toegevoegd.
Wij willen u er op wijzen dat indien u motor nog onder de garantie valt, deze bij de meeste merken als er onvoldoende onderhoud is gepleegd.

Dieselmotoren hebben speciale aandacht nodig. Vraag naar de behandeling.

Winterstalling FlevoNautica,  Grindzuigerstraat 35  te Almere.

  

Breng- en haal service : wij regelen het vervoer als u dit zelf niet kunt of wilt doen.

 

 

Een keus uit ons assortiment

Zoeken

Suzuki