Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

Service

kuiper 600x114Voor verzekering en financiering van uw boot kunt u bij ons terecht.

Speciaal voor de watersport relaties van FlevoNautica Almere is er een bijzonder scherp collectief samengesteld voor overige verzekeringsproducten, wat je een forse besparing oplevert. Dit doen wij in samenwerking met Kuiper verzekeringen, specialist in verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of u nu aangemeerd of aan het varen bent. Andere watersporters en weersomstandigheden heeft u niet in eigen hand! Daarom is het raadzaam om een verzekering af te sluiten tegen een uitstekende dekking voor uw boot.

Vaar op zeker

Kuiper verzekeringen is Nederlands grootste tussenpersoon op het gebied van watersportverzekeringen met meer dan 65 jaar ervaring. Als gevolmachtigd tussenpersoon kunnen zij hun eigen speciale polissen samenstellen speciaal gericht op watersporters zoals bijvoorbeeld onze sloep of RIB verzekering, omdat geen boot gelijk is.

Problemen met het financieren van uw boot?

Kuiperjachtkrediet is dan voor u een uitkomst, zij kunnen aan u krediet verstrekken en tevens is er een mogelijkheid voor een jachthypotheek.

Wilt u gebruik maken van de scherpe premies, met maar liefst 50% no-claimkorting en financiering? Dan kunt u bellen met 0513 614444 en krijgt u een ervaren contactpersoon toegewezen met een hart voor watersport. Als u doorgeeft dat u via FlevoNautica komt, doen ze hun uiterste best om u een concurerende prijs aan te bieden.

Bij hen kunt u ook terecht voor alle schade- en levensverzekeringen, pensioenen en financiële planning. De relatiekorting kan oplopen tot 15%, voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kuiperverzekeringen.nl.

Uw voordelen op een rij :

• Specialist in watersportverzekeringen
• Service, vakbekwaamheid en gemak
• Producten onder eigen label
• Scherpe premies met uitstekende voorwaarden
• Adequate schadeafwikkeling
• Inschakeling onafhankelijke gerenommeerde experts
• Zeer scherpe collectief en extra voordeel voor klanten van FlevoNautica Almere

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki