Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki vacature met pijl

We zijn geopend op afspraak. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Afhalen van bestelde artikelen kan na overleg.  

We volgen de richtlijnen van de overheid en zullen op de website de meest actuele openingstijden en richtlijnen vermelden. Klik hier voor meer informatie. 

Ben je ook op zoek naar "genieten en ontspannen" op het water? Een gevoel van vrijheid beleven, met wind en zon op je huid?  Vanuit onze eigen passie voor watersport en met persoonlijke aandacht, helpen we je graag met het uitzoeken van je droomboot. Dit kan online, met foto`s, filmpjes of met beeldbellen. 

"FlevoNautica, thuis op het water"

FlevoNautica, sloepen | tender specialist voor Flevoland, Amsterdam, het Gooi en heel Nederland

  • JOBE ADDICT SWIVEL BOARD REKJOBE ADDICT SWIVEL BOARD REKOmschrijving: Voor de Jobe ADDICT TowerBen je iemand of ken je iemand, deel deze mooie aanbieding met hen. JOBE ADDICT SWIVEL BOARD REK Wakeboard rek van gepolijst aluminium die past op een Ø1.875-2inch tubing.Het bungee koord houdt 2 wakeboards goed op hun plek en d ...Prijs : 199,95

Wist je dat een paling tijdens zijn leven zoute oceanen en zoete rivieren met elkaar afwisselt? Net als deze vis ben jij ook toe aan een nieuwe stap. Je werkt al een paar jaar als bootmonteur en wilt graag meer verantwoordelijkheden, je kennis verdiepen en verbreden of werken in een nieuwe omgeving. Herken jij je hierin? Solliciteer dan nu!

 Dit ga je doen

Jouw handen zijn je grootste vrienden. Daarmee maak je elke keer weer een kunstwerk van de boten van klanten. Het maakt niet uit of het een sloep of sportboot is: je weet overal raad mee. Als monteur bij ons watersportbedrijf houd je je bezig met bouwen, onderhouden, klaarmaken en repareren. De ene dag maak je een boot klaar en levert die af bij de klant, de andere dag bouw je accessoires op. Daar fleur je van op, want je bent gek op afwisseling.

monteur watersport

Die afwisseling is er niet alleen per dag, maar ook per seizoen. Je maakt nieuwe boten klaar en daarnaast werk je aan de boten en motoren die binnen zijn. Dan ben je bijvoorbeeld bezig met:

● Kleine reparaties
● Accessoires opbouwen
● Antifouling aanbrengen

De sloepen komen casco binnen. Zodra je de wensen van de klant weet, bouw je zijn of haar droomboot. Je monteert dan de buitenboordmotor en accessoires, zoals navigatieverlichting, audio en kuipverlichting. Al deze technische klussen doe je met de grootste precisie, want je houdt niet van half werk. Het leuke is dat je daarna zelf de boot aflevert aan de blije klant. Natuurlijk leg je dan ook uit hoe deze werkt.

Dit kan je

Zorg jij voor tevreden klanten en collega’s? Dan kan/ben je dit:

● Je hebt minimaal vmbo-werk- en denkniveau met technische kennis
● Je hebt een aantal jaar ervaring als bootmonteur bij een watersportbedrijf
● Voor jou is lichamelijk werk geen probleem
● Je bent niet claustrofobisch, want bij ons werk je soms ook in kleine ruimtes
● Je bent de 2 p’s: proactief en positief
● Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en je bent flexibel
● Je ziet er verzorgd en representatief uit
● Je spreekt en schrijft goed Nederlands
● Je hebt minimaal rijbewijs B, het liefst BE
● Je woont in de buurt van Almere

Dit krijg je van ons

Jouw harde werk verdient een mooie beloning. Dit krijg je van ons:

● Een leuke en afwisselende baan van 38 uur per week. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag
● Een enthousiast team met collega’s. Met hen deel je de passie voor techniek en watersport en zet je samen geweldige eindproducten neer
● Een goed salaris op basis van je leeftijd en ervaring
● De aantrekkelijke voorwaarden van de hiswa-cao
● Een gezellige vrijdagmiddagborrel
● Doe je je werk goed? Dan kun je doorgroeien en heb je uitzicht op een vast contract
● Personeelskorting op onze producten en diensten

Over ons

Bij FlevoNautica maken we mensen blij met vrijheid op het water, in hun eigen droomboot. Als allround watersportbedrijf verkopen we boten, motoren, trailers en watersportartikelen. We zijn gespecialiseerd in sloepen en tenders en dealer van Suzuki-buitenboordmotoren, Craftsman & Vetus voor de diesel inboard. Samen met ons gemotiveerde team laat je onze klanten zich als een vis in het water voelen!

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Of mail je cv en motivatiebrief naar Jolanda Jansen via info@flevonautica.nl. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust via 036 - 536 8555 en vraag naar Jolanda Jansen. We kijken ernaar uit om met je in zee te gaan!

 solliciteer online 

Let op: dit betreft een doorlopende vacature zonder einddatum. Zolang hij online staat wordt je uitgenodigd te solliciteren.