Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

bekijk onze boten1

Nieuws   

Op Internationale Vrouwendag 8 maart vieren we de kracht en successen van vrouwen. Dit jaar zetten we bij FlevoNautica twee powervrouwen in het zonnetje: Jolanda en Dorinda.

20240228 154430 kopie
Dorinda:
Dorinda werkt al jarenlang voor FlevoNautica en doet alles wat nodig is voor de administratie. Daarnaast neemt ze de telefoon op, maakt ook de boten schoon in de showroom. Ze zorgt ervoor dat je, je welkom voelt als je binnen komt. Daarnaast kan ze ook een boot besturen, heeft haar vaarbewijs 1 en 2, maar ook haar E achter B. Echt een powervrouw dus.

Jolanda
Jolanda is niet alleen de trotse eigenaresse van FlevoNautica, maar ook een
gepassioneerde watersporter. Koud water zwemmen en wakeboarden zijn 2 van haar passies. In 2022 Flevolandse zakenvrouw van het jaar. Naast alle voorkomen werkzaamheden, kan je haar ook tegenkomen met een boot en trailer erachter. Vrouwenpower heeft ze ook al doorgegeven. Naast 4 dochters, heeft ze samen met Ferry inmiddels ook 3 kleindochters.

Op de foto stralen Dorinda en Jolanda in de cockpit van vliegtuig, Samen aan het stuur. Klaar om de lucht in te gaan maar ook zeker klaar om de golven te trotseren.

Ze zijn een inspiratie voor alle vrouwen die dromen van avontuur op het water. Varen is niet alleen voor mannen, maar voor iedereen die vrijheid en plezier zoekt.

Bij FlevoNautica helpen we je graag om je droom te realiseren. Of je nu een ervaren watersporter bent of net begint, we hebben de perfecte boot voor jou.

Kom langs op onze open dag op 8 maart en laat je inspireren door onze powervrouwen!

Voor alle powervrouwen op 8 en 9 maart een hele leuke verrassing 🥂als je in de showroom komt.

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki

 

 

 

 

 

aanmelden nieuwsbrief button2