Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki bekijk onze boten1

Corsiva 520 met Suzuki 20 ATL en diverse opties

Nieuw binnen Corsiva 520 (2019) Zwart/zwart inclusief standaard accessoires Buiskap KZ "de luxe" met aangeritst kuipkleed, buishoes, RVS frame en beslag. Kleur: Tweed Rojo Zit- en rugkussens Diamante kleur: Lava Exclusive pack: zonnedek en tafel N ...

Prijs volgt
Bouwjaar2019
Occasion
Suzuki motoren gebruikt en nieuw

Wij hebben diverse gebruikte buitenboordmotoren in de aanbieding voor u. Deze kunt u kijken bij de categorie motoren. Klik hier voor de directe link.

Prijs Diverse
Occasion
Verwacht 2e helft augustus Beekman 2020

We verwachten 2e helft augustus 2020 een Beekman 2020  meer informatie volgt  Deze set is bij ons ingeruild en verwachten we 2e helft 2020.Wil je op de hoogte gehouden worden als de boot er is:

Prijs Volgt
Bouwjaar2017
Occasion

Verwacht binnenkort: Corsiva 500 Nieuw! Populair

0 reviews
Verwacht binnenkort: Corsiva 500

Wegens omstandigheden opnieuw in de verkoop gekomen. Corisva 500 met zeer weinig vaaruren Meer informatie volgt Wil je op de hoogte gehouden worden als de set er is:

Verwacht najaar 2020 Corsiva 570

We verwachten in het najaar 2020 een Corsiva 570 met  een Suzuki 20ARL Corsiva 570 New Age kleur grijs/wit  Buiskap KZ- de luxe RVS frame kleur Grafito Zit en rugkussens Diamante  Exclusieve pack zonndeke en tafel Bunkussen Diamante ...

Prijs Volgt
Bouwjaar2017
Occasion
Wakeboards  helmen en meer OP = OP ruiming wakeboards,

50-70% korting op wakeboards, waterski`s, helmen, t-shirts en meer, OP=OP SPECTACULAIRE Opruiming. Leuke cadeau-ideeën voor de watersporter A merken met grote kortingen. Alle wakeboards, waterski`s, helmen, t-shirts en wakeboardshorts nu met ko ...

Ons gebruikte boten aanbod wisselt sterk. Mocht u op zoek zijn naar een boot die er niet bijstaat, stuur ons een e-mail met uw wensen. Mogelijk is hij al wel bij ons binnen, maar staat deze nog niet op de site.
Heeft u een boot die u wilt verkopen maar geen zin de rompslomp die dat met zich meebrengt. Wij doen dit graag voor u en verzorgen dit gehele proces. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor gebruikte buitenboordmotoren klik hier.

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki