Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

suzuki alles

Wij zijn dealer van Suzuki buitenboordmotoren, nu met 6 jaar garantie!!

  • Suzuki  buitenboordmotoren
  • Craftsman diesel motoren inbouw in Primeur sloepen en tenders.
  • Haswing electromotoren.

De milieuvriendelijke en stille Suzuki buitenboordmotoren zijn er in verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en/of gebruikte motoren.
Het onderhoud aan in- of outboard motoren en van alle merken en bouwjaren kunnen wij verzorgen.

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn van de DF 2.5 t/m de DF 300. Uiteraard kunnen wij alle modellen aan u leveren. Voor montage kunt u bij ons terecht. Het monteren van uw aangekochte Suzuki zal door ons op vakkundige wijze gebeuren en alle aandacht krijgen die ervoor nodig is. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 3 jaar garantie.

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft! Suzuki heeft vanaf 1 janauri 2023 maar liefst 6 jaar garantie op de buitenboordmotoren.

Lees meer

 

 01 Suzuki geeft 6 jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren kopie

 

 

 

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki