Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki

reviews (2)
Door

★★★★
Complimenten
Ik wil jullie nog complimenten geven op de manier hoe de boot is afgeleverd. Jullie begrijpen het stukje ‘aftersales’ als geen ander. Ook complimenten voor Rick en zijn vriendelijke uitleg!

Groeten Tim
Door

★★★★★
DF9.9BRL
Via het internet in contact gekomen met Flevonautica. Tijdens het gesprek over een nieuwe motor van een een ander merk werd ik al geprikkeld om over een ander topmerk na te denken. Nog geen 30 minuten later hebben wij besloten ook nog eens de Injectie versie te nemen. Een week later mocht ik de boot weer ophalen. Inmiddels een proef vaart gemaakt en de beloftes en de verwachtingen zijn op alle vlakken overtreden. Wat een genot om mee te varen.
Team FlevoNautica , dank jullie wel en jullie hebben er een vaste ( en tevreden ) klant bij.

Schrijf review Zie alle 2 reviews

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn van de DF 2.5 t/m de DF 300.

Uiteraard kunnen wij alle modellen aan u leveren. Voor montage en onderhoud van de Suzuki buitenboordmotoren kunt u bij ons terecht. Het monteren van uw aangekochte Suzuki zal door ons op vakkundige wijze gebeuren en alle aandacht krijgen die ervoor nodig is. Voor onderhoud maken we gebruik van de originele onderdelen voor het optimale resultaat. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 3 jaar garantie.

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!

10 Jaar Jubileum Suzuki 2018 DEF a

rib

 

 

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki