Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

Corsiva sloepen

Rustig ronddobberen op het water, terwijl je al je zorgen even vergeet. Dat lukt zeker in een van onze Corsiva sloepen. Als je op zoek bent naar een degelijk en betrouwbaar merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan zit je goed met een Corsiva boot. Bekijk hier op je gemak ons assortiment.

Wordt het een Corsiva tender of sloep?

Naast sloepen kun je bij ons ook tenders van Corsiva kopen. Een tender heeft een slankere vorm dan een sloep en er past een grotere motor in. Daardoor kan deze sneller varen. Dat maakt een tender geschikt voor zowel ontspannen tochtjes als sportief gebruik. Let wel op, want je hebt een vaarbewijs nodig voor een boot die sneller dan 20 kilometer per uur vaart. Een sloep blijft onder deze limiet en is daarom ideaal als gezellige borrelboot.

Zelf je sloep of tender samenstellen

Een tender of sloep van Corsiva vind je bij ons in allerlei modellen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een van de New Age-modellen of kies een snelle tender. Wat ze gemeen hebben, is dat geen enkele boot een vaste samenstelling heeft. Zo zijn onze luxe buiskappen in maar liefst 40 kleuren verkrijgbaar. Ook voor de buiten- en binnenkant van de boot kun je uit allerlei kleuren kiezen. Hetzelfde geldt voor de bekleding: die is er van hard tot zacht en van basic tot luxe. Hoe jouw Corsiva tender of sloep eruitziet, bepaal je dus helemaal zelf.

Een Corsiva kopen: zo gaat dat

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om een Corsiva te kopen, gaan wij voor je aan de slag. Nadat je alle kleuren en opties hebt gekozen, maken we een mooie combinatieprijs. Vervolgens monteren we je boot vakkundig in onze werkplaats. Daarna haal je je boot op en is het tijd om te genieten op het water!

Wil je onze Corsiva sloepen rustig in het echt bekijken? Plan dan nu een afspraak en kom langs in onze grote showroom in Almere. Daar vind je altijd een voorraad van de New Age-modellen. En natuurlijk helpen we je met al je vragen.

plan uw afspraak 1stuur ons een e mail

 Corsiva 650

Onze merken

Ben je op zoek naar een tender of sloep in Almere? Als sloep dealer hebben we bij FlevoNautica allerlei soorten, maten en merken, die elk hun eigen voordelen hebben. Ze gaan van klein tot groot en van basic tot luxe. Voor deze merken kun je bij ons terecht:

Wil je onze sloepen en tenders graag in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze grote showroom in Almere. Daar vind je altijd een ruime voorraad. Twijfel je over je keuze of heb je een andere vraag? Bel ons dan op 036 - 5368555 of stuur een mail. We helpen je graag!  

 

 

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki