Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki

reviews (6)
Door

★★★★★
Corsiva 520 geleverd
Beste Ferry & Jolanda,

Vandaag is dan, voor ons gevoel eindelijk, de boot te water gegaan. Na een half jaar wachten konden we er voor het eerst mee varen.
Het wegvaren uit Almere was even spannend zo aan lagerwal, en het in de box varen was ook even wennen. Maar het is allemaal helemaal goed gekomen en we liggen nu op ons plekje. Zie foto.

Het weer was vandaag perfect en hebben er flink van genoten.

Bedankt voor de leuke attentie.

Vriendelijke groet,

Florian en Mark
Door

★★★★★
Bedankt
Nu nog mooi weer.
Bedankt voor de goede service.
Groet,
Henry en Leny.
Door

★★★★★
Corsiva 520 New Age
Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe boot die we hebben aangeschaft op de Hiswa. we werden uitstekend en leuk geholpen door Ferry en Jolanda op de vragen die we hadden.
Inmiddels hebben we al lekker kunnen varen en zullen Flevo Nautica aanbevelen als we vragen krijgen om een boot aan te schaffen.

bedankt Ferry en Jolanda

Schrijf review Zie alle 6 reviews

Corsiva heeft zich door de jaren heen bewezen als degelijk, goed en betrouwbaar. De Corsiva sloepen zijn zeer aantrekkelijk door de prijs kwaliteit/verhouding. De Corsiva sloepen zijn leverbaar vanaf € 4.950,- met een vinyl kussenset. De rompen zijn leverbaar in zwart, grijs of wit met een witte binnenschaal. De buiskappen zijn van zeer hoge kwaliteit met RVS buizenframes en van Nederlands fabricaat. De Corsiva New Age serie staat altijd bij ons op voorraad in de showroom.

Corsiva690

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki