Zoeken

logo website alles 2

reviews (3)
Door

★★★★★
Prima sloep en fijne service
Ruim een jaar hebben wij de Oud Huijzer 575 en we zijn er heel blij mee. Vaart prima, meer dan genoeg ruimte voor ons gezin (ouders, 3 opgroeiende jongens en 2 honden) en makkelijk te vervoeren op de trailer. Ook heel prettig: de service van Ferry, Jolanda en hun team! Genoeg beginnersfoutjes gemaakt, zoals het dichtlaten van het ontluchtingsknopje van de brandstoftank, maar de uitleg en hulp blijft even vriendelijk en goed! Ook daar zijn we blij mee!
Door

★★★★★
Sloep en service bijzonder goed!
Prima sloep en uitstekende service FlevoNautica
Door

★★★★★
Oud Huijzer 575 Luxery
Beste Ferry en Jolanda,

Inmiddels hebben we onze Oud Huyzer 575 Luxury een paar dagen in bezit en hebben we al een aantal mooie tochtjes en mijlen mogen varen.

Vanaf de dag dat we in jullie showroom kwamen hebben we een goed en vertrouwd gevoel bij jullie en jullie bedrijf. Van het goede en eerlijke advies tot en met de oplevering volgens afspraak is ons zeer goed bevallen. Na aankoop tussentijds ‘onze boot’ in de showroom bezoeken was geen probleem; er werd tijd vrijgemaakt en altijd zijn we met hetzelfde enthousiasme en de gezelligheid ontvangen.

We hopen nog lang klant van jullie te mogen zijn en wensen jullie veel succes met het bedrijf voor nu en in de toekomst.

Met vriendelijk groet,

Familie Drost

Schrijf review Zie alle 3 reviews

Oud Huijzer sloepen, voor de echte kenner "de nummer één". Vooral de afwerking is een detail waar Oud Huijzer voor staat. Veel echte teak elementen. De kabelaring is van echt ambachtelijk bewerkt touw en evenals de buiskappen van Nederlands fabricaat. Oud Huijzer werk met een aantal standaard kleuren, maar is leverbaar in alle RAL kleuren zonder meerprijs. U bent van harte welkom om deze prachtige sloepen bij ons te komen bekijken.

OudHuijzer620

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki