Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki bekijk onze boten1

bekijk onze boten1


FlevoNautica, voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland.

Fotostudio87 6911 webWij zijn Ferry Katerberg en Jolanda Jansen, twee gepassioneerde watersportondernemers en levenspartners die vanuit de liefde voor de watersport ons bedrijf zijn gestart. 

FlevoNautica is een bedrijf voor de liefhebbers van watersport. Wij zijn gevestigd in Almere, Flevoland. Samen met ons team, van de verkoop, administratie en technische afdeling willen we u graag van dienst zijn. Wij zijn er trots op dat we zulke fijne mensen om ons heen hebben om samen prachtig eindproduct te maken.

Wij hebben zelf gevaren in zowel een sloep met familie en vrienden en een hapje en een drankje als sportief op het wakeboard of in een funband achter een consoleboot. Wij weten als geen ander hoe je "thuis" bent op het water en hoe leuk het is op het water.  Door een persoonlijk gesprek willen wij met u praten over de mogelijkheden en wensen. Hierdoor kunnen wij u een passende boot adviseren. U bent van harte welkom om onze collectie te bekijken, de koffie staat voor u klaar.

U kunt ons bedrijf volgen via Facebook, twitter en instagram waar we met foto`s een indruk geven van het plezier op het water en ons bedrijf.
Verder kunt u bij nieuws ook de laatste nieuwtjes lezen.

 

 

 

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki