Zoeken

logo plus hiswa plus suzuki bekijk onze boten1

2020 Suzuki actie Aanbieding

0 reviews
2020 Suzuki actie

START JOUW VAARSEIZOEN VOL GAS of juist lekker relaxed Ga vol gas het nieuwe vaarseizoen tegemoet of neem juist even gas terug.Het kan allebei als je nu kiest voor eennieuwe Suzuki Outboard van 100 PK of meer. Maak je keuze uit één van de tien actiemodel ...

Categorie:Suzuki
Prijs Gratis SUP...
Nieuw

10 Jaar Jubileum Suzuki 2018 DEF a

ribSuzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn van de DF 2.5 t/m de DF 300.

Uiteraard kunnen wij alle modellen aan u leveren. Voor montage en onderhoud van de Suzuki buitenboordmotoren kunt u bij ons terecht. Het monteren van uw aangekochte Suzuki zal door ons op vakkundige wijze gebeuren en alle aandacht krijgen die ervoor nodig is. Voor onderhoud maken we gebruik van de originele onderdelen voor het optimale resultaat. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 3 jaar garantie.

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!

 

 

 

 

Deze wil je niet missen

Zoeken

Suzuki