Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

Er zijn geen categorien of artkelen die beginnen met M

Nautica sloepen

Wil je genieten van je eigen sloep, maar dan zonder je portemonnee helemaal om te keren? Neem dan eens een kijkje bij onze Nautica sloepen. Die zijn lekker betaalbaar, zodat je voor een leuk bedrag op het water zit. Hier vind je alle Nautica modellen.

Een ontspannen Nautica boot

Met een Nautica boot ben je sowieso gegarandeerd van gezellige vaartochten. Deze sloepen zijn namelijk perfect om te borrelen met je familie en vrienden. Een ander voordeel is dat ze langzaam varen, onder de 20 kilometer per uur. Dat betekent dat je er geen vaarbewijs voor nodig hebt. Zodra je ‘m hebt, kun je dus meteen genieten op het water.

Jouw sloep, jouw keuze

Niets is zo persoonlijk als de keuze voor jouw droomboot. Heb je liever een fijne Nautica 480 XL of toch de luxe Nautica 495, met extra veel zitruimte? Ook de lengte bepaal je zelf: onze Nautica sloepen variëren bijvoorbeeld van 4,40 tot en met 6,25 meter. En daar stoppen de opties niet. Zo kies je ook de kleur van de romp, binnenschaal en kabelaring. Vergeet verder niet de zit- en rugkussens en natuurlijk de motor. De keuze is helemaal aan jou.

Jouw Nautica uit Almere klaarmaken

Heb je de knoop doorgehakt over het model en alle opties? Dan is het onze beurt om aan het werk te gaan. Als eerste maken we een mooie combinatieprijs. Daarna monteren we jouw nieuwe aanwinst vakkundig in onze werkplaats. Vervolgens leveren we de droomboot bij je af en maak je je eerste ontspannen tocht op het water!

Wil je onze Nautica sloepen in het echt bewonderen? Plan dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Almere. Als Nautica sloep dealer hebben we altijd verschillende modellen en kleuren op voorraad. En natuurlijk helpen we je met al je vragen.

plan uw afspraak 1stuur ons een e mail

Nautica 495

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki