Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Team

Maak kennis met het team van FlevoNautica! 

Bij FlevoNautica draait alles om passie voor het water, en ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij al je watersportavonturen. Samen vormen we een team dat altijd klaar staat om jouw maritieme watersport dromen te helpen verwezenlijken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe, gebruikte boot of gewoon wat advies nodig hebt, wij zijn er voor jou! Aarzel niet om ons te contacteren en je nautische reis te beginnen. Niet voor niets is ons motto: “Thuis op het water!”


Ferry
Oprichter van FlevoNautica. Al vanaf zijn jonge jaren watersport fan. Begonnen met een oud bootje op te knappen en een nog oudere buitenboordmotor aan de praat te krijgen is zijn uitvoering van een droomboot ontstaan.

“Met FlevoNautica kan ik mijn passie voor watersport delen met anderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van de prachtige momenten op het water, net zoals ik dat zelf al jaren doe.”

Jolanda
Wist je dat je op een dag in een boot op het water, net zo ontspant als in een week vakantie? Met dat gevoel komen onze klanten hun droomboot uitzoeken. Meedenken in het laten uitkomen van deze droom is het meest leuk van mijn werk.
Binnen het bedrijf doe ik eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden. Van de telefoon opnemen, tot social media. Van een boot op trailer ergens ophalen tot personeelszaken. Een echte duizendpoot.

Lucas
Als adviseur en boten-expert beantwoord ik uw vragen met een glimlach. Mijn passie voor watersport, zowel om op te varen als bevroren om op te schaatsen is ongeëvenaard. Op pad met een boot, Wakeboarden, zwemmen, vissen, maar ook zeilen daar word ik blij van. Mijn mooiste ervaring op het water was het moment dat er voor het eerst dolfijnen om onze boot meezwommen; Waanzinnig!

Dorinda
Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van klanten na de aankoop van hun boot. Vanaf het moment dat de koop is gedaan, sta ik klaar om alles in werking te zetten voor een soepele start op het water. Denk hierbij aan het opstellen van de factuur, het regelen van de bootstickers, het inplannen van de oplevering en het afhandelen van alle benodigde papieren. Zelfs het regelen van de registratie van boten, motoren en trailers neem ik graag voor mijn rekening.
Elke boot, een uniek avontuur!

Leon
Mijn passie voor boten is groot. Het geeft me enorm veel voldoening om een boot die er vervallen uitziet weer helemaal op te knappen en te laten glimmen. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. De afwisseling in mijn werkzaamheden, het opbouwen van nieuwe boten, het contact met klanten en het opleveren en brengen van een sloep of tender geeft me heel veel voldoening.

Max
Ik geniet enorm van de variatie in mijn werk. De ene dag ben ik bezig met het onderhoud van boten, terwijl ik de andere dag voor klanten een droomboot opbouw. Het enthousiasme van de klanten werkt aanstekelijk en geeft me veel voldoening.
Momenteel volg ik de opleiding Maritieme Techniek, met als doel om me te ontwikkelen tot een allround medewerker in de maritieme sector. De kennis en vaardigheden die ik opdoe tijdens mijn opleiding, kan ik direct toepassen in mijn werk bij FlevoNautica.

Tassos
Werken voor FlevoNautica voelt als een droom die uitkomt. Iedere dag mag ik met prachtige boten werken en ik geniet enorm van de afwisseling en de uitdagingen die het werk met zich meebrengt. Klussen op boten is voor mij als varen: het is wisselend, interessant, en altijd weer leuk.

Jesper
Op zoek naar een afwisselende bijbaan naast mijn ICT studie kwam ik bij FlevoNautica terecht. Iedere dag is anders en daar word ik blij van. Als u op zaterdag belt, is de kans groot dat u mij spreekt. In de showroom ontvang ik u met een glimlach en een kopje koffie.