Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

V Bruggen Aluminium 470 | 9.9pk Suzuki

Benzine 2024
€ 17.537

Algemeen

Categorie Sloep
Merk V Bruggen Aluminium
Bouwjaar 2024

Opties en accessoires

Uitrusting buiten
1x Fenderset S Boot- en plaatsnaam stickers Brandstoftank met snelkoppeling Incl. brengen naar locatie in NL Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Rubberen stootrand SCM gekeurd motorslot Zwemladder
Uitrusting binnen
Aluminium bekerhouders Diamante rugrol Diamante zitkussens Prijs in inclusief alle standaard accessoires

Afmetingen

Lengte 470 cm
Breedte 185 cm
Diepgang 20 cm

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 9.9 BRL
Brandstof Benzine
Tankinhoud 12 liter
Vermogen 9.9 pk
Startsysteem Elektrisch

Omschrijving

Pronk trots op het water met de gloednieuwe v Bruggen Aluminium 470 sloep aangedreven door een betrouwbare en krachtige 9.9 pk Suzuki motor!
Met het meest recente fabricagejaar van 2024, profiteert u van de allernieuwste innovaties en ontwerpoplossingen in de markt voor kleine vaartuigen, voorzien van een gloednieuw ontwerp en verhoogde doeltreffendheid.

De boot is prachtig vervaardigd uit aluminium, waardoor hij niet alleen licht van gewicht is (300kg) voor optimale prestaties, maar ook bestendig tegen corrosie, wat de levensduur ten goede komt. Met een totale lengte van 470 cm biedt deze boot ruim voldoende ruimte om te ontspannen op het water, zonder concessies te doen aan behendigheid en wendbaarheid.

Alleen het beste voor onze klanten! Het interieur is uitgerust met standaard accessoires, waaronder verschillende bekerhouders voor een comfortabele vaart aan boord.

Het zit hem in de details en wij hebben geen moeite gespaard met het uitrusten van de v Bruggen Aluminium 470. Bevat een set boot- en plaatsnaamstickers die naar uw eigen wens kunnen worden aangepast. De brandstoftank met snelkoppeling is gebruiksvriendelijk en ontworpen voor snelle, efficiënte brandstofvervangingen.

Uw veiligheid is onze prioriteit. De boot is daarom uitgerust met een SCM gekeurd motorslot en een kadeslot, type BEAST, een 5m robuust ART gekeurd slot voor maximale beveiliging. Een rubberen stootrand beschermt uw boot tegen stoten en schades.

Voor het ultieme gemak bieden we bezorging op locatie binnen heel Nederland. Verder is een zwemladder inbegrepen is, zodat u op warme dagen gemakkelijk het water in en uit kunt.

Het avontuur wacht en uw nieuwe v Bruggen Aluminium 470 is klaar om uit te varen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw aankoop te voltooien!

Stel een vraag over deze Sloep

Verstuur