Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

Bootverhuur Almere met luxe sloepen en tenders

Bootverhuur in Almere. Bij FlevoNautica kun je luxe boten huren om optimaal te genieten van je vrije tijd. Je kunt gewoon ontspannen en genieten van het varen, waar en wanneer je maar wilt. Leun achterover en laat je verrassen door het geluk op het water.

Ontdek Almere vanaf het water met de Luxe Sloepen & Tenders!

Ervaar de ultieme vaarbeleving met FlevoNautica's uitgebreide verhuurvloot van luxe sloepen en tenders!

Of u nu op zoek bent naar een romantische boottocht met z'n tweeën, een gezellige familiedag op het water of een avontuurlijke tocht met vrienden, bij FlevoNautica vindt u de perfecte sloep om te huren voor 1 of meerdere dagen.

Waarom kiezen voor FlevoNautica bootverhuur:

  • Groot aanbod luxe sloepen & tenders: Van moderne sloepen tot robuuste aluminium sloepen voor avontuurlijke tochten, wij hebben voor iedereen een boot.
  • Unieke locatie: Gelegen in Almere Marina, het bruisende hart van watersport in Almere. U kunt uw vaartuig afmeren en de stad en omgeving verkennen.
  • Flexibele verhuurmogelijkheden: Huur uw sloep per dag, weekend, midweek of langer.
  • Uitstekende service: Ons team staat altijd voor u klaar, met advies, tips en routesuggesties zodat uw vaardag onvergetelijk wordt.

Maak uw vaartocht met FlevoNautica huursloepen:

  • Verken de prachtige grachten van Almere: waarbij u de unieke architectuur en groene parken langs de oevers bewondert.
  • Ontdek het Weerwater: Geniet in de eerste plaats van een ontspannende boottocht over dit uitgestrekte meer en spot lokale flora en fauna. Daarna drink je een drankje in de stad.
  • Bezoek historische steden in de omgeving: Maak een dagtocht naar onder andere Pampus, Naarden, Muiden of Lelystad en ervaar de rijke historie van de regio
  • Organiseer een onvergetelijk feest of een evenement: Huur meerdere sloepen voor een unieke teambuilding activiteit, bruiloftsfeest of bedrijfsborrel
  • Geniet van de rust: vaar naar eiland `t Hooft en ga daar voor anker. Waarna dobberen op het water je een geluksgevoel geeft.

Kortom reserveer uw huursloep vandaag, waarna u het ultieme vaarplezier beleefd met bootverhuur FlevoNautica in Almere!