Zoeken

logo flevonautica 1575x214 

Er zijn geen categorien of artkelen die beginnen met P

Stout sloepen en Stout tenders

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wil je niet alleen met je partner of gezin, maar met je vriendengroep of hele familie gezellige vaartochten maken? Dan zijn onze ruime Stout sloepen en Stout tenders ideaal. Bekijk hier alle modellen.

Jouw Stout boot: liever een sloep of tender?

Als je van gezellig en een sportieve uitstraling houdt, is een Stout tender de beste keuze. Een tender heeft namelijk een slankere vorm en plaats voor een grotere motor, waardoor deze ook snel kan varen. Een sloep is puur om te genieten en relaxen. Doordat deze langzaam vaart (maximaal 20 kilometer per uur), heb je zelfs geen vaarbewijs nodig. Al je vrienden en familieleden mogen ‘m dus besturen.

Helemaal naar jouw smaak

Behalve verschillen zijn er ook veel overeenkomsten. Zo zijn alle Stout sloepen en Stout tenders stabiel en robuust, waardoor ze ideaal zijn voor een grotere groep mensen. Ook hebben ze een ruime rondzit en groot zonnedek. Het leuke is dat je die bij alle modellen helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen. Van de romp tot de bekleding en van de buiskap tot de motor: je bepaalt zelf welke soort en/of kleur het wordt. Zo wordt jouw Stout boot echt een droomboot.

Stout sloep kopen: zo gaat dat

Zodra je de keuze hebt gemaakt om een Stout sloep te kopen, bepaal je dus eerst het model en de kleur of uitvoering van alle opties. Daarna maken we een mooie combinatieprijs. Vervolgens gaan we aan het werk: in onze werkplaats monteren we jouw droomboot vakkundig. Nodig je vrienden maar alvast uit, want na de aflevering kun je meteen genieten op het water!

Wil je onze Stout sloepen en Stout tenders in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Almere. Daar vind je altijd een ruime voorraad. En als je vragen hebt, staan we natuurlijk klaar om te helpen.

plan uw afspraak 1stuur ons een e mail

STOUT in categorie

Populair en meest bekeken

Zoeken

Suzuki