Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Suzuki buitenboordmotor gereedschap tasje

Suzuki buitenboordmotor gereedschap tasje

Suzuki buitenboordmotor gereedschap tasje. Het zit standaard bij de Suzuki buitenboordmotor. Maar wat kan je er mee doen? Vandaag wil ik jullie graag vertellen over dit handig tasje dat je bij de Suzuki buitenboordmotor krijgt. Dit tasje bevat een aantal essentiële hulpstukken die je nodig hebt voor onderhoud en reparaties aan je motor.

Laten we eens kijken naar wat er in het Suzuki buitenboordmotor gereedschap tasje zit!

  1. Het eerste hulpstuk is een multischroevedraaier met zowel een platte kant als een kruiskopkant. Met deze schroevendraaier kun je gemakkelijk de verschillende schroeven op je buitenboordmotor los- en vastdraaien. Of je nu een platte schroefkop of een kruiskop hebt, deze schroevendraaier komt altijd van pas.
  2. Daarna hebben we de combinatietang, een veelzijdig gereedschap dat handig is voor diverse klussen. Met de combinatietang kun je bijvoorbeeld kabels, kettingen en touwen vastmaken. Het is een essentieel gereedschap voor elektrische bedrading en andere situaties waarin je wat extra grip en snijkracht nodig hebt.
  3. Een ander handig hulpstuk in het tasje is de bougiesleutel met hulpstuk. Deze sleutel is speciaal ontworpen voor het verwijderen en installeren van bougies. Het is belangrijk om uw bougies regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen, en met deze sleutel wordt dat een fluitje van een cent.
  4. Verder bevat het tasje ook een combinatiesleutel van 8 en 10, met als extra hulpstuk een imbussleutel. Met de combinatiesleutel kun je bouten en moeren van verschillende maten aanhalen of losdraaien, terwijl de imbussleutel van pas komt wanneer je te maken hebt met inbusschroeven. Dit handige tasje met hulpstukken is een absolute musthave voor elke buitenboordmotoreigenaar.

Of je nu een kleine reparatie moet uitvoeren of gewoon routinematig onderhoud moet uitvoeren, deze tools zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het is altijd handig om het juiste gereedschap bij de hand te hebben en dit tasje biedt precies dat.

Kijk het filmpje hieronder voor meer uitleg. Klik hier voor meer tips

Suzuki buitenboord motor gereedschap tasje.

Uitleg over wat je er mee kan doen.