Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Nautica

Stap aan boord bij een Nautica

Stap aan boord van een Nautica en ervaar het comfort en de veelzijdig van deze boot. Of u nu een ontspannen dag op het water wil doorbrengen met familie en vrienden of een avontuurlijke tocht wil maken. Dan is een Nautica de goede keus.

Een Nautica sloep is gemaakt van polyester, dit zorgt voor een lange levensduur en een licht gewicht. Door het lichte gewicht is een Nautica gemakkelijk te traileren, en kan uitgerust worden met krachtige buitenboord motoren voor een snelle en soepele vaart. Met een modern en elegant ontwerp, beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen vaar je altijd in stijl.

Bezoek onze showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment aan Nautica sloepen en vind de perfecte sloep voor uw avontuur op het water.

Een ontspannen Nautica boot

Wilt u genieten van u eigen sloep, maar dan zonder uw portemonnee helemaal om te keren? Neem dan eens een kijkje bij onze Nautica sloepen. Dit is ons huismerk en hierdoor betaalbaarder, zodat u voor een leuk bedrag op het water zit. Hier vind u alle Nautica modellen.

Met een Nautica boot ben u gegarandeerd van gezellige vaartochten. Deze sloepen zijn namelijk perfect om te borrelen met uw familie en vrienden. Een ander voordeel is dat ze langzaam varen, onder de 20 kilometer per uur. Dat betekent dat u er geen vaarbewijs voor nodig hebt. Zodra u de boot heeft, kunt u dus meteen genieten op het water.

Offerte aanvragen

Uw sloep, Uw keuze

Niets is zo persoonlijk als de keuze voor uw droomboot. Heeft u liever een fijne Nautica 480 XL of toch de luxe Nautica 495, met extra veel zitruimte? Ook de lengte bepaalt u zelf: onze Nautica sloepen variëren bijvoorbeeld van 4,40 tot en met 6,25 meter. En daar stoppen de opties niet. Zo kiest u ook de kleur van de romp, binnenschaal en kabelaring. Vergeet verder niet de zit- en rugkussens en natuurlijk de motor. De keuze is helemaal aan u.

Bekijk aanbod

Uw Nautica uit Almere klaarmaken

Heeft u de knoop doorgehakt over het model en alle opties? Dan is het onze beurt om aan het werk te gaan. Als eerste maken we een mooie combinatieprijs. Daarna monteren we uw nieuwe aanwinst vakkundig in onze werkplaats. Vervolgens leveren we de droomboot bij u af en maak u uw eerste ontspannen tocht op het water!

Wilt u onze Nautica sloepen in het echt bewonderen? Plan dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Almere. Als Nautica sloep dealer hebben we altijd verschillende modellen en kleuren op voorraad. En natuurlijk helpen we u met al uw vragen.

Neem contact op