Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Feestelijke Opening Vaarseizoen met Bootshow bij FlevoNautica

Feestelijke Opening Vaarseizoen met Bootshow bij FlevoNautica

Afgelopen 1 -2-3 maart vond de jaarlijkse Bootshow van FlevoNautica plaats en het was een groot succes met meer dan 200 enthousiaste bezoekers! Onder het genot van prachtig weer genoten zij van de mooie boten, de gezellige sfeer en diverse leuke activiteiten.

Corsiva, Primeur, Waterspoor en de Stout 750 Sloepen en Tenders schitteren in de showroom

In de showroom stonden de nieuwste modellen van diverse topmerken, waaronder onder andere de Corsiva, Primeur, Waterspoor en de Stout 750. Bezoekers konden de boten bewonderen, proefvaren en advies inwinnen bij de deskundige medewerkers van FlevoNautica.

Spectaculaire aanbiedingen en acties

Naast het bewonderen van de boten, konden bezoekers ook profiteren van diverse speciale aanbiedingen en acties. Er waren kortingen op showroommodellen, accessoires en bootverhuur. Daarnaast waren er workshops over Raymarine dieptemeters en Pure Nano coating.

Almeerse artiest Manpower beschilderde buitenboordmotorkap van Suzuki

Manpxwerr die live een Suzuki buitenboordmotorkap beschilderde tijdens de bootshow. Ook was Omroep Flevoland aanwezig om verslag te doen van deze bootshow. De verloting onder de bezoekers maakte veel mensen blij met hun prijs. Al met al een mooi event en voor herhaling vatbaar in 2025