Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

FlevoNautica heeft haar eigen Gladiool

FlevoNautica heeft haar eigen Gladiool

Flevonautica vereeuwigd in prachtige gladiool: Gladiolus Flevo Nautica ®

Met trots presenteren wij de Gladiolus Flevo Nautica®, een unieke bloem vernoemd naar onze watersportzaak. Deze prachtige gladiool is een waar eerbetoon aan onze passie voor watersport en symboliseert de schoonheid en kracht van de natuur.

De Gladiolus Flevo Nautica® kenmerkt zich door haar zachte lila-witte kleur, omzoomd met diep lila-paars en een vleugje roze-kastanjebruin in de keel. Deze unieke kleurencombinatie creëert een betoverende uitstraling die perfect past in elke tuin.

Deze hoge gladiool is niet alleen visueel een parel, maar ook een symbool van kracht en veerkracht. Net zoals onze boten trots de golven trotseren, staat de Gladiolus FlevoNautica ® symbool voor doorzettingsvermogen en avontuurlijke geest.

Een perfecte aanvulling voor uw tuin

De Gladiolus FlevoNautica ® komt vanaf half februari in bloei en is een perfecte toevoeging aan de achterkant van uw border. Voor extra steun kunt u gebruik maken van bindmateriaal. De bloem combineert prachtig met winterharde vaste planten in paarse, kastanjebruine, blauwe, roze en witte tinten.

Geniet binnen en buiten van deze unieke bloem

Naast haar schoonheid in de tuin is de Gladiolus Flevo Nautica ® ook een perfecte snijbloem. De bloemen blijven lang mooi in een vaas en zorgen voor een vleugje luxe in uw interieur. Leuk om deze mooie bloem te laten zien en met ons mee te genieten.

Wilt u deze unieke bloem toevoegen aan uw tuin? Dan verwijzen we naar de teler en bedenker van deze bloem. Hij kan u van alle gegevens voorzien. U kunt ook bij hem deze bloem bestellen.

Flevonautica: meer dan watersport

Kom langs en ervaar het zelf!

Let op: Flevonautica verkoopt de Gladiolus Flevo Nautica ® niet zelf. We verwijzen u graag door naar de teler voor bestellingen en meer informatie. Genieten op het water in een boot? Daarvoor ben je van harte welkom in onze showroom.