Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

RTL 4: Beveilig uw boot met Double Lock sloten

RTL 4: Beveilig uw boot met Double Lock sloten

Ferry: over Double Lock op RTL4 in het programma “De Wereld van de Watersport”

Gepresenteerd door het enthousiaste duo Laurien Verstraten en Rick Noorlander, neemt dit programma je mee op een boeiende reis langs de mooiste watersportgebieden in Nederland.

Ferry vertelt over bootbeveiliging door Double Lock sloten

Waarom Double Lock Sloten?

Double Lock Sloten zijn ten eerste zeer geschikt voor het beveiligen van uw boot. Ten tweede zijn ze gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden daardoor optimale bescherming tegen dieven. Ten derde zijn de sloten voorzien van een door de verzekering gebruikte keurmerk. Zowel het SCM als het ART keurmerk zijn op deze sloten van toepassing. Daardoor zijn de sloten eenvoudig te installeren en te gebruiken, en ze geven u gemoedsrust wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat.

Wat krijg je te zien in de Wereld van de Watersport?

  • Ontdek van alles: Van zeilen en suppen tot kanoën en waterskiën, “De Wereld van de Watersport” belicht alle facetten.
  • Duik mee in de details: De presentatoren gaan in gesprek met experts en liefhebbers. Hierbij bespreken ze diverse onderwerpen zoals onderhoud, veiligheid, vaarregels en de aanschaf van een boot, sloep of tender.
  • Maak kennis met unieke vaarlocaties: Bewonder de prachtige landschappen en pittoreske waterwegen tijdens bezoeken aan bekende watersportgebieden in Nederland.
  • Beleef de watersport zelf: De show zit vol met tips en tricks om je eigen watersportavonturen te beleven, of je nu een ervaren watersporter bent of net begint.

Genieten van Watersport tips over bootbeveiliging:

Laat je door hen inspireren door adembenemende beelden, waarbij je alles leert over de nieuwste boten en technieken. Ervaar daardoor de pure magie van het watersporten en plezier in uw vrije tijd. Of je nu een doorgewinterde watersporter bent of benieuwd bent naar deze populaire vrijetijdsbesteding? Het RTL 4 programma “De Wereld van de Watersport” heeft iets te bieden voor iedereen. De enthousiaste presentatie, de prachtige beelden en de nuttige informatie maken daarmee van het programma een ware beleving voor alle waterliefhebbers.

Kijk hieronder voor de video van RTL 4 “de wereld van de watersport” waarin je Ferry kan zien waarin hij uitleg geeft over Double Lock sloten.