Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Sloep kopen? De zomer komt er (eindelijk) aan!

Sloep kopen? De zomer komt er (eindelijk) aan!

Wilt u een Sloep Kopen? Geniet van het Aankomende Goede Weer: Plan je Proefvaart of Verkoopgesprek bij FlevoNautica

Nu de laatste buitjes over het land trekken komt er vanaf zondag eindelijk zomers weer aan. Daarom hebben wij geweldig nieuws voor alle watersportliefhebbers! Dit is het uitgelezen moment om u klaar te maken en het water op te gaan. Wij nodigen u daarom in deze zonnige periode graag uit om een afspraak te maken voor een proefvaart in een van onze demo modellen of occasions. U bent van harte welkom voor een verkoopgesprek met een messcherp persoonlijk aanbod. Bij ons kunt u de sloep kopen van uw dromen!

Ontdek Onze Vaarklare Voorraad en Occasions

FlevoNautica heeft weer een zeer complete collectie vaarklare voorraad boten voor u klaarliggen. Demo’s, Occasions of de nieuwste modellen in de showroom, ze zijn per direct beschikbaar en liggen te wachten om samen met u te gaan genieten van het water. Wij hebben sloepen, tenders en console boten in alle maten voorradig en wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze die aansluit op uw persoonlijke wensen.

Waarom Kiezen voor een Boot, Sloep of Tender van FlevoNautica?

  • Breed Assortiment: Van sportboten tot luxe jachten, ons aanbod is divers en zorgvuldig geselecteerd.
  • Deskundig Advies: Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.
  • Proefvaarten: Ervaar de kwaliteit en prestaties van onze boten zelf tijdens een proefvaart. Wij hebben altijd een selectie opgebouwde boten in het water liggen klaar voor een proefvaart.
  • Uitstekende Service: Wij bieden niet alleen boten van topkwaliteit, maar ook een uitstekende service voor en na uw aankoop. Als u besluit een sloep te kopen bent u altijd in goede handen.

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een proefvaart of een verkoopgesprek. Neem contact met ons op via dit contactformulier of bezoek onze showroom in Almere om ons aanbod te bekijken. Laten we samen genieten van het mooie weer op het water!

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij FlevoNautica en u te helpen uw droomboot te vinden. Tot snel!

Team FlevoNautica

Sloep kopen almere