Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 88 beoordelingen

Vlieg mee met FlevoNautica: Upgrade het vaaravontuur!

Vlieg mee met FlevoNautica: Upgrade het vaaravontuur!

Upgrade uw watersportbeleving!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent: tijd om het water op te gaan! Bij FlevoNautica, dé watersport specialist in Almere, bent u aan het juiste adres voor alles wat met varen te maken heeft. Wij hebben alles wat u nodig heeft om te genieten van een onvergetelijke vaardag.

Upgrade uw Suzuki buitenboordmotor

Is uw buitenboordmotor toe aan een upgrade? Of net het vaarbewijs gehaald en bent u op zoek naar de perfecte motor voor uw boot? Kom dan langs bij FlevoNautica en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. We hebben een ruim aanbod Suzuki buitenboordmotoren in alle soorten en maten, zodat er altijd een motor is die perfect bij de boot past.

Zes jaar garantie op een Suzuki buitenboordmotor

Uniek in Nederland, op alle nieuwe Suzuki buitenboordmotoren wordt 6 jaar garantie aangeboden. Zo kunt u zorgeloos genieten van deze krachtige, stille en zuinige buitenboordmotor.

Samen zweven over het water

Met een krachtige en betrouwbare Suzuki buitenboordmotor geniet je optimaal van het water. Varen gaat soepel en comfortabel, en dus zorgeloos alle wateren verkennen. Waar wacht u nog op? Kom langs bij FlevoNautica en wordt meegenomen op avontuur!

#flevonautica #suzukimarine #suzukimarinenederland

Waarom kiezen voor FlevoNautica?

  • Officieel Suzuki dealer: Bij FlevoNautica ben je zeker van de beste kwaliteit en service. We zijn officieel Suzuki dealer en hebben jarenlange ervaring met het merk. Met maar liefst 6 jaar garantie !!
  • Groot aanbod: We hebben een ruim aanbod boten, motoren, trailers en accessoires van topmerken. Zo vind je altijd wat je zoekt.
  • Deskundig advies: Onze medewerkers zijn echte watersportliefhebbers en staan altijd klaar om je te adviseren. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste boot, motor of accessoires.
  • Uitstekende service: We bieden een complete service, van onderhoud en reparatie tot stalling en winterklaar maken. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw boot.

Kom langs en ervaar het zelf!

Ben je benieuwd naar wat FlevoNautica voor jou kan betekenen? Kom dan langs in onze showroom in Almere. We staan graag voor je klaar!

FlevoNautica