Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

Werkplaats FlevoNautica is verhuisd

Werkplaats FlevoNautica is verhuisd

Trots zijn we op de nieuwe locatie van onze werkplaats.

FlevoNautica’s Werkplaats: Koperstraat 38 Almere Poort

FlevoNautica, dé watersport specialist in Flevoland, verhuisde onlangs haar werkplaats van Almere Buiten naar een gloednieuwe locatie in Almere Poort: Koperstraat 38. Deze moderne werkplaats biedt meer ruimte en is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor de ervaren monteurs van FlevoNautica boten nóg beter kunnen onderhouden en repareren.

Waarom de verhuizing?

De verhuizing naar Koperstraat 38 had verschillende redenen:

  • Gestructureerde ruimte: De nieuwe locatie biedt aanzienlijk meer mogelijkheden, waardoor er meer boten tegelijk kunnen worden bewerkt en er efficiënter kan worden gewerkt.
  • Moderne faciliteiten: De nieuwe werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën en gereedschappen. Dit stelt de monteurs van FlevoNautica in staat om complexe reparaties uit te voeren en boten nóg beter af te bouwen
  • Beter bereikbaar: Koperstraat 38 is gunstiger gelegen voor veel klanten van FlevoNautica. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Maar natuurlijk is de locatie ook veel dichter bij de showroom op Marina Muiderzand. Op slechts 5 autominuten van elkaar is de samenwerking veel makkelijker.

Wat kunt u verwachten van de nieuwe werkplaats?

In de nieuwe werkplaats van FlevoNautica kunt u terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw boot. De monteurs van FlevoNautica zijn gespecialiseerd in boten, van sloepen en tenders tot consoleboten en boten met Suzuki buitenboordmotoren.

Naast onderhoud en reparatie biedt FlevoNautica in haar werkplaats ook:

  • Winterstalling
  • In- en uitbouw van motoren
  • Accessoires en onderdelen
  • Antifouling en poetswerkzaamheden

Meer informatie:

Wilt u meer weten over de werkplaats van FlevoNautica of een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Bezoek dan de website van FlevoNautica of neem contact op via:

De verhuizing naar Koperstraat 38 markeert een nieuwe fase voor FlevoNautica. Met de nieuwe werkplaats kan FlevoNautica haar klanten nog betere service bieden en haar positie als dé watersport specialist in Flevoland verder verstevigen.