Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

FlevoNautica Jolanda Jansen in radio-interview bij Easy FM

FlevoNautica Jolanda Jansen in radio-interview bij Easy FM

Watersport in Almere

Op donderdag 8 juni 2022 was Jolanda Jansen, oprichter van FlevoNautica Almere, te gast in het radioprogramma “Tech & Innovatie” van Easy FM. In het interview, dat geleid werd door Ronald ter Voert, ging ze in gesprek over de laatste trends in de watersportwereld. Wat is de toenemende rol van digitale verkoopkanalen en de nieuwste innovaties in de branche.

Veerle Vrindts van ProVeg

Naast Jolanda schoof ook Veerle Vrindts, CEO van ProVeg Nederland, aan tafel. Met haar deelde ze haar visie op de impact van voedselkeuzes op onze leefomgeving, de rol van vleesvervangers en het belang van samenwerking in de transitie naar een meer plantaardig dieet.

Het radio-interview is op te beluisteren op Easy FM (FM/DAB+/app/online).

Over FlevoNautica

FlevoNautica Almere is een watersportbedrijf dat zich richt op de verkoop, verhuur en onderhoud van boten en buitenboordmotoren. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder bootverhuur, vaarcursussen, onderhoudsdiensten en winterstalling. FlevoNautica Almere staat bekend om haar klantgerichte service en passie voor watersport.

In het radio-interview met Ronald ter Voert op Easy FM, benadrukte Jolanda Jansen, oprichter van FlevoNautica Almere, de toenemende focus van het bedrijf op innovatie. Naast de verkoop, verhuur en onderhoud van boten en waterscooters, zet FlevoNautica zich actief in om de watersportervaring voor haar klanten te optimaliseren.

Website voor verhuur

Dit uit zich onder andere in de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke website, waar klanten eenvoudig boten en accessoires kunnen kopen of huren. Ook investeert FlevoNautica in duurzame technologieën, zoals elektrische uitgevoerde boten

Jolanda Jansen: “We willen onze klanten de beste mogelijke watersportervaring bieden. Daarbij hoort ook dat we meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten optimaal informeren en adviseren, en hen helpen om de juiste keuze te maken.”

FlevoNautica Almere is meer dan alleen een botenverkoper. Het bedrijf is ook een ontmoetingsplek voor watersportliefhebbers, waar men terecht kan voor advies, inspiratie en een praatje met andere liefhebbers.

Contactgegevens:

FlevoNautica
Marinaweg 14
Almere
036 5368555

#easyfm #ondernemen #innovatie #tech #radio #podcast #vodcast #rtvmedia

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Horizon Flevoland en Gemeente Almere.