Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Vaarbewijs nieuws

Vaarbewijs nieuws

Vaarbewijs nieuws: Wie nog een vaarbewijs wil halen…. er zijn ontwikkelingen in het veranderingen op komst. Belangrijke updates rondom vaarbewijzen zijn er gaande.*

Er zijn recente ontwikkelingen met betrekking tot het vaarbewijs en de relevante regelgeving die de watersportsector beïnvloeden. Ten eerste onderzoekt De United Nations Economic Commission for Europe (UNECE) de uitbreiding van het ICC (Internationaal Vaarbewijs). Dit kan leiden tot meer uniformiteit in de eisen en voorwaarden voor het behalen van een internationaal vaarbewijs.

HISWA-RECRON behartigt hierbij de belangen van leden samen met Europese partners.

Daarnaast heeft het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) Nestra opdracht gegeven het Nederlandse klein vaarbewijs te onderzoeken. Dit onderzoek, startend op 1 juli 2024, beoordeelt of het klein vaarbewijs nog voldoet aan de huidige eisen en verwachtingen.

Vaarbewijs halen?

Naar aanleiding van dit vaarbewijs nieuws….voor een ieder die al lang aan het twijfelen was of het vaarbewijs iets voor hem of haar was? Is het nu dan toch het juiste moment om hier aandacht aan te gaan besteden.

Wil je een cursus volgen? Wij kennen een leuk bedrijf dat deze cursussen geeft. Voor klanten is er een leuke korting. Stuur ons een e-mail

*bron Hiswa vereniging