Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 88 beoordelingen

Primeur 610 Tender

Benzine 2024
€ 39.654 Betaal per maand via WatersportDreams Concept

Algemeen

Categorie Tender
Merk Primeur
Bouwjaar 2024

Opties en accessoires

Uitrusting buiten
Aanritsbaar havenkleed Antifouling, zwart Bootstickers 3x Brandstoftank 24 liter Buiskap Incl. brengen naar locatie in NL Kabelaring Hennep Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Opberghoes buiskap RVS railing op bak S.B.
RVS Railing op console RVS Railing pakket, voor en achter SCM gekeurd motorslot Vaarklaarpakket Waterlijn in kleur Zomerkap, uitritsbaar voorraam
Uitrusting binnen
Blokprofiel bekleding Blokprofiel bekleding doorgestikt Exclusive Pack, zonnedek en tafelblad HPL Fin teaklook gehele boot Luxe schakelkast inbouw Prijs is inclusief alle standaard accessoires Tafelpoot demonteerbaar Zit en rugkussens Diamante Zonnedek
Elektronica
Bilgepomp elektrisch Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel met 12V Toplicht

Afmetingen

Lengte 600 cm
Breedte 230 cm
Doorvaarhoogte 110 cm
Diepgang 50 cm

Motor specificaties

Type Buitenboord
Merk Suzuki
Model 30ARL
Brandstof Benzine
Tankinhoud 24 liter
Vermogen 30 pk
Startsysteem Elektrisch

Omschrijving

Deze set is nog verder uit te breiden naar wens. ook de motorkeuze lig nog voor u open! laat u adviseren bij ons in de showroom of neem even contact met ons op!

Kom aan boord van pure elegantie en indrukwekkende prestaties met onze nieuwste Primeur 610 Tender sloep! Deze boot, gebouwd in 2024, is een perfecte harmonie van klasse, comfort en bruikbaarheid, ontworpen om onvergetelijke momenten op het water te creëren.

Gekenmerkt door zijn strakke afmetingen van 600 cm lang en 230 cm breed, is deze tender perfect uitgebalanceerd voor zowel ontspanning als avontuur. Met een doorvaarhoogte van 110 cm en een diepgang van 50 cm, laat de Primeur 610 Tender u moeiteloos navigeren in zowel ondiep als diep water, terwijl de unieke zwartblauwe kleur en het hoogwaardige polyester materiaal blijk geven van een krachtige en duurzame weersbestendigheid.

Duik in een wereld van luxe met zijn uitzonderlijke reeks elektronische accessoires zoals een elektrische bilgepomp, een volledige set navigatieverlichting, een 12V schakelpaneel en een toplicht.

Binnen biedt de Primeur 610 Tender u een ongeëvenaard comfort met zijn blokprofiel bekleding, exclusieve pack met zonnedek en tafelblad, en inbouw luxe schakelkast. Kruip weg in de zachte Diamante zit- en rugkussens, of geniet van een maaltijd aan de eenvoudig te monteren tafelpoot, omringd door een verfijnde teaklook afwerking.

Buiten garandeert deze boot optimale veiligheid en bruikbaarheid met een gamma aan accessoires zoals aanritsbaar havenkleed, brandstoftank van Suzuki, robuste RVS railing en een SCM gekeurd motorslot. Daarnaast is er ook een uitritsbaar voorraam, wat bijdraagt aan het gevoel van openheid en vrijheid terwijl je door het water cruiset.

En dat is niet alles! De Primeur 610 Tender is prijs inclusief alle standaard accessoires én het leveren op locatie in Nederland. Stap vandaag nog in en begin aan het avontuur van je leven met onze Primeur 610 Tender sloep. Jouw ultieme luxe en ontspanning wachten op jou!

Deze set is nog verder uit te breiden naar wens. Ook de motorkeuze lig nog voor u open! Laat u adviseren bij ons in de showroom of neem even contact met ons op!




FlevoNautica Dealer van:

  • Corsiva sloepen en tenders
  • Primeur sloepen en tenders
  • Nautica sloepen
  • STOUT 750 sloep
  • Waterspoor tenders
  • Consoleboten
  • Suzuki buitenboordmotoren
  • Kalf boottrailers
  • Riva modelboten
Service:
  • Proefvaren
  • DEMO boten
  • Verhuur sloepen en tenders
  • Onderhoud
  • Winterstalling
Lees meer

Stel een vraag over deze Tender

Verstuur