Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 85 beoordelingen

Waterspoor Tenders

Waterspoor tender

Ontdek Waterspoor tenders, een toonaangevend botenmerk

Waterspoor, ook wel de "Rolls Royce op het water" en dé uitvinder van de populaire sloepen en tenders, biedt u ultiem pleziervaren met de mogelijkheid voor extra power. Kies voor klassiek gecombineerd met luxe, sportiviteit en ongeëvenaarde kwaliteit met een Waterspoor tendersloep.

De unieke rompvorm van Waterspoor, die zowel water verplaatst als planeert, zorgt voor ongekende vaareigenschappen. Waterspoor tendersloepen zijn koersvast en stabiel, perfect voor een ontspannen dag op het water of een avontuurlijke tocht.

Waterspoor tenders en sloepen kenmerken zich door een doordacht design met oog voor detail. De overnaadse romp biedt een perfecte combinatie van klassieke lijnen, innovatie en hedendaags design.

Waterspoor boot: een tender, sloep of tendersloep?

Een Waterspoor tender is dus niet zomaar een standaard boot. Aan de voorkant lijkt het een sloep, terwijl het aan de achterkant toch echt een tender is. Door die combinatie heet het ook wel een tendersloep. Zo heb je het beste van twee werelden. Wat betekent dat voor de vaarsnelheid.? Dat bepaalt u helemaal zelf. De meeste modellen zoals bijvoorbeeld Waterspoor 777 Aviator en Waterspoor 808 kunt u bijvoorbeeld zowel langzaam- als snelvarend laten uitvoeren. De keus hangt af van het aantal Pk`s van de motor. Waterspoor modellen zijn er met een diesel inboard maar ook te krijgen met een Suzuki Outboard versie.

Offerte aanvragen

Kies uw eigen Waterspoor model

Het model en de snelheid zijn niet het enige dat u zelf kiest. Want die luxe uitstraling is natuurlijk pas echt mooi als die helemaal naar uw smaak is. De kleur van de kabelaring, de buiskap, de kussens, de romp, de binnenkuip: u kunt de Waterspoor sloep samenstellen zoals u wilt. Waar u ook voor gaat, u zit sowieso lekker en comfortabel door de hoge rugleuningen en beenruimte. Wat daarnaast heel praktisch is, zijn de grote opbergruimten onder de zitbanken. Van hapjes en drankjes tot slippers en handdoeken: u kunt er alles kwijt. Er is zelfs ruimte voor een toilet in de voorpunt. Dit is zeer comfortabel bij lange vaartochten.

Bekijk aanbod

Waterspoor kopen: van samenstellen tot genieten

Heeft u al besloten welk model, welke kleuren en welke opties u wilt? Laat het ons weten en wij stellen een mooie combinatieprijs voor u samen. Zodra alles geregeld is, gaan we meteen aan de slag. In onze werkplaats monteren we uw nieuwe aanwinst vakkundig en leveren we u droomboot af, klaar voor eindeloos veel ontspannen vaartochten!

Wil u onze Waterspoor tenders van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Almere. We hebben altijd een ruime voorraad, zodat u rustig verschillende modellen kunt vergelijken. En als u hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we natuurlijk altijd voor u klaar. Proefvaren kan natuurlijk ook, als u wil ervaren hoe een Waterspoor over het water gaat. Maak dan een afspraak

Neem contact op