Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.5

Gebaseerd op 88 beoordelingen

Waterspoor 717 Aviator | Vetus 52pk | Verwacht

Diesel 2024
€ 99.950 Betaal per maand via WatersportDreams Concept

Algemeen

Categorie Tender
Merk Waterspoor
Bouwjaar 2024

Opties en accessoires

Uitrusting buiten
Aanritsbaar havenkleed Antifouling, zwart Bootstickers 3x Buiskap Inbouw brandstoftank Incl. brengen naar locatie in NL Kabelaring Hennep Kadeslot 5m type BEAST, ART gekeurd Opberghoes buiskap Raamblindering
RVS handgreep zwemplateau RVS Railing op console Vaarklaarpakket Vlag Waterlijn in kleur Zomerkap, uitritsbaar voorraam Zonnebed Zwemladder
Uitrusting binnen
Armsteun met 2 RVS bekerhouders Blokprofiel bekleding doorgestikt Brandblusser Dashboard carbon Hydraulische besturing Koelkast Luxe schakelkast opbouw Prijs is inclusief alle standaard accessoires RVS voetsteun Topdek Toilet
Topdek vloer Vuilwatertank Zit en rugkussens Diamante Zonnedek
Elektronica
2e accupakket gescheiden systeem Acculader Bilgepomp elektrisch Boegschroef Brandstofmeter Navigatie verlichting complete set Schakelpaneel met 12V Toerenteller Toplicht Walstroomaansluiting

Afmetingen

Lengte 727 cm
Breedte 280 cm
Doorvaarhoogte 125 cm
Diepgang 65 cm

Motor specificaties

Type Binnenboord
Merk Vetus
Model 4.52
Brandstof Diesel
Tankinhoud 88 liter
Vermogen 52 pk

Omschrijving

LET OP: deze boot wordt binnenkort verwacht. foto ter illustratie van de kleur is van een ander model (777)

Uiteraard is deze set verder naar wens uit te breiden. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden, maak een afspraak in onze showroom of maak een proefvaart in een van onze modellen in het water.

Betreed de wereld van luxe varen. Met de Waterspoor 717 Aviator, aangedreven door een krachtige Vetus 52pk 4 cillinder binnenboordmotor. Gebouwd met precisie en vakmanschap in 2024, niet alleen haar slanke, zwarte ontwerp straalt klasse uit, maar ze is ook voorzien van alle comfort en gemak om uw plezier te optimaliseren.

Deze opmerkelijke boot wordt gekenmerkt door een gepolijst polyester ontwerp dat naadloos aansluit bij haar kleurrijke en stijlvolle uiterlijk. Ze heeft een lengte van 727cm, een breedte van 280cm, en een doorvaarhoogte van 125cm. Haar doordachte ontwerp zorgt voor een minimale diepgang van 65cm, wat perfect is voor zowel rustige ondiepe als ruige diepere wateren.

De elektronica aan boord zijn uitgebreid om uw reis efficiënt en naadloos te laten verlopen. Heeft een gescheiden 2e accupakket en acculader, een elektrische bilgepomp en een boegschroef om uw navigatie te vereenvoudigen. Het is uitgerust met een complete set navigatielichten, een toerenteller en een toplicht voor blijvende veiligheid. Bovendien is er een walstroomaansluiting om uw accu's altijd gevuld te houden.

De binneninrichting is luxueus en functioneel ontworpen, met functies zoals een armsteun met 2 RVS bekerhouders, doorgestikte blokprofiel bekleding, een carbonlook dashboard, hydraulische besturing en een luxe schakelkast opbouw. Er is ook een koelkast, een toilet, een vuilwatertank en een topdek vloer voor extra comfort tijdens lange reizen. De bijgeleverde zit- en rugkussens van Diamante stof, samen met het zonnedek, zorgen voor een ultieme relaxervaring.

Qua uitrusting aan de buitenkant is deze boot ook niet minder. Het komt met een aanritsbaar havenkleed, antifouling, boot- en plaatsnaam stickers, een buiskap, een inbouw brandstoftank en nog veel meer. De inbegrepen kabelaring van hennep, het kadeslot van het type BEAST (ART goedgekeurd), de opberghoes voor de buiskap, en de RVS handgreep op het zwemplateau versterken de veiligheidsvoorzieningen van de boot.

De Waterspoor 717 Aviator is meer dan alleen een boot - het is een eersteklas ervaring in luxe op het water.

Uiteraard is deze set verder naar wens uit te breiden. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden, maak een afspraak in onze showroom of maak een proefvaart in een van onze modellen in het water.

LET OP: deze boot wordt binnenkort verwacht. foto ter illustratie van de kleur is van een ander model (777)

8445


FlevoNautica Dealer van:

  • Corsiva sloepen en tenders
  • Primeur sloepen en tenders
  • Nautica sloepen
  • STOUT 750 sloep
  • Waterspoor tenders
  • Consoleboten
  • Suzuki buitenboordmotoren
  • Kalf boottrailers
  • Riva modelboten
Service:
  • Proefvaren
  • DEMO boten
  • Verhuur sloepen en tenders
  • Onderhoud
  • Winterstalling
Lees meer

Stel een vraag over deze Tender

Verstuur