Bezoekadres

Marinaweg 14, 1361 AC Almere

52°20'30.7"N, 5°07'59.4"E

Neem direct contact op

+31(0)36 53 68 555

Direct een afspraak

Afspraak inplannen

4.4

Gebaseerd op 79 beoordelingen

Waterspoor Tendersloepen

Ontdek Waterspoor, een toonaangevend botenmerk

Waterspoor, ook wel de "Rolls Royce op het water" en dé uitvinder van de populaire tenders, biedt u ultiem pleziervaren met extra power. Kies voor luxe, sportiviteit en ongeëvenaarde kwaliteit met een Waterspoor tendersloep.

De unieke rompvorm van Waterspoor, die zowel water verplaatst als planeert, zorgt voor ongekende vaareigenschappen. Waterspoor tendersloepen zijn koersvast en stabiel, perfect voor een ontspannen dag op het water of een avontuurlijke tocht.

Waterspoor tenders en sloepen kenmerken zich door een doordacht design met oog voor detail. De overnaadse romp biedt een perfecte combinatie van klassieke lijnen, innovatie en hedendaags design.

Waterspoor boot: een tender, sloep of tendersloep?

Een Waterspoor tender is dus niet zomaar een standaard boot. Aan de voorkant lijkt het een sloep, terwijl het aan de achterkant toch echt een tender is. Door die combinatie heet het ook wel een tendersloep. Zo heb je het beste van twee werelden. Nu vraag je je vast af wat dat betekent voor de vaarsnelheid. Dat bepaal je helemaal zelf. De Waterspoor 777 Aviator en Waterspoor 808 kun je bijvoorbeeld zowel langzaam- als snelvarend laten uitvoeren.

Offerte aanvragen

Jouw boot, jouw keuze

Het model en de snelheid zijn niet het enige dat je zelf kiest. Want die luxe uitstraling is natuurlijk pas echt mooi als die helemaal naar je smaak is. De kleur van de kabelaring, de buiskap, de kussens, de romp, de binnenkuip: je kunt jouw Waterspoor sloep samenstellen zoals je wilt. Waar je ook voor gaat, je zit sowieso lekker comfortabel door de hoge rugleuningen en beenruimte. Wat daarnaast heel praktisch is, is de grote opbergruimte onder de zitbanken. Van hapjes en drankjes tot slippers en handdoeken: je kunt er alles kwijt.

Bekijk aanbod

Waterspoor kopen: van samenstellen tot genieten

Heb je al besloten welk model, welke kleuren en welke opties je wilt? Laat het ons weten en wij stellen een mooie combinatieprijs voor je samen. Zodra alles geregeld is, gaan we meteen aan de slag. In onze werkplaats monteren we jouw nieuwe aanwinst vakkundig en leveren we je droomboot af, klaar voor eindeloos veel ontspannen vaartochten!

Wil je onze Waterspoor tenders van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Almere. We hebben altijd een ruime voorraad, zodat je rustig verschillende modellen kunt vergelijken. En als je hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Neem contact op